Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden van Grand Café Heel Europa.

Feesten en bijeenkomsten

Als u iets te vieren heeft, gezamenlijk met anderen het glas wil heffen of een bijeenkomst wilt organiseren, dan kan dat natuurlijk in ons Grand Café Heel Europa. Grote en kleine bijeenkomsten, wij bedienen u graag op maat.

Onze serre reserveren?

Grand Café Heel Europa beschikt over een volledig afsluitbare serre inclusief terras, grenzend aan de binnentuin van het wooncomplex Heel Europa. Een glazen wand met openslaande deuren sluit de ruimte volledig af van het restaurant en speciale gordijnen voorkomen, zoveel als mogelijk, weerkaatsing van geluiden. Dit, in combinatie met ons aanbod voor een lekkere ontbijt, lunchbuffet of diner maakt deze ruimte tot een unieke ruimte in Purmerend. Met uw reservering voor onze serre steunt u namelijk ook het voorbestaan van een werkplek voor ruim 20 jongens en meiden met een beperking. Uw reservering kunt u doorgeven via reserveringen@prinsenstichting.nl 

In de serre zijn verschillende opstellingen mogelijk:

  • U – vorm - max. 20 personen
  • Carré - max. 20 personen
  • School opstelling - max 20 personen
  • Theater - max. 60 personen

Daarnaast beschikt de ruimte over een voldoende natuurlijk en kunstmatig licht, een televisie met HDMI aansluiting en boxen voor uw ondersteunde geluidsfragmenten.