Zin om even lekker te chillen? Kom dan naar onze Chill Out+ (voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar). De Chill Out+ is geopend van maandag t/m donderdag van 14.00 - 18.00 uur. In vakantieperiodes is de Chill Out+ geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.00 uur. Om voor de Chill Out+ in aanmerking te komen is een Jeugdwet beschikking of een geldige indicatie vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg) nodig. 

Je kunt geheel vrijblijvend even komen kijken bij ons in de Parel, Kwadijkerpark 6 in Purmerend.

Elke maandag en woensdag gaan we lekker zwemmen. Op donderdag springen we een gat in de lucht op het luchtkussen of moeten je kinderen zoeken in de grote ballenbak. Daarnaast doen we veel spelletjes en gezellige dingen met elkaar. Samen leren spelen is de visie van Chill Out+ en de Parel is een geweldige geschikte locatie waar dat mogelijk is. 

Marian Suurmond, begeleider bij Chill Out+: “Op school praten ze weinig met elkaar. Hier bij Chill Out+ is daar meer tijd en gelegenheid voor. En dat is nou precies het doel van Chill Out: Kinderen de mogelijkheid bieden om contacten op te doen en zich sociaal te ontwikkelen."

Fleur Taphoorn, moeder van Bruno: “Je wil dat je kind met gelijke gestemde leeftijdsgenoten kan omgaan. Het is goed voor zijn ontwikkeling, hij mist het sociale contact in zijn eigen omgeving en bij Chill Out+ maakt hij vrienden.”

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.