Momenteel is de verbouwing van het DAC kind & jeugd Volendam in volle gang. Prinsenstichting krijgt de beschikking over twee lokalen voor 9 kinderen. We hopen in september te kunnen starten.

Eén lokaal wordt ingericht als rust- en snoezelruimte. In de omheinde tuin is een speeltoestel, een zitje en een jeu de boules baan aanwezig. Het DAC kind & jeugd Volendam is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 16.00 uur waarbij er twee cliëntactiviteitenbegeleiders op de groep aanwezig zijn. Bijzonder is dat het DAC kind & jeugd Volendam ook in vakantieperiodes geopend is.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang. Bekijk hier de opvangvormen.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.