Naar overzicht

Bonkey Steigerbouw uit Heerhugowaard biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, kansen om te participeren in de samenleving.

Inmiddels is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Bonkey Steigerbouw en Behandelcentrum De Schar* in Schagen. Deelnemer Noël Weeland heeft inmiddels een jaarcontract gekregen na een proefperiode waarin hij heeft laten zien wat hij kan. Noël ontvangt geen uitkering meer en daar is hij ontzettend trots op!

De heer Bonkie: “Ik ben van mening dat iedereen een kans verdiend om haar of zijn stempel op de samenleving te drukken. Alles valt namelijk te leren en iedereen doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ik ben echt heel trots als ik naar mijn team kijk. Ze zijn allemaal anders, hebben verschillende karakters, maar voegen allemaal iets toe aan de werkzaamheden, aan elkaar en aan mij. Elke dag is anders, maar aan het einde van de dag zijn we samen weer een stukje gegroeid.”

*Behandelcentrum De Schar in Schagen is een 3-milieusvoorziening waar jongeren met een licht verstandelijke beperking tot 23 jaar leven, wonen en werken/naar school gaan. Behandelcentrum De Schar is onderdeel van Prinsenstichting.

Naar overzicht