Gezocht: Stagiaires tijdens het Wereld Conferentie Cornelia de Lange Syndroom 2019

24 juni 2019 -

Van 31 juli t/m 3 augustus wordt de 10e WERELD CONFERENTIE CORNELIA DE LANGE SYNDROOM 2019 gehouden in Bad Neuenahr (Duitsland). Het is een congres waar wetenschap en praktijk hand in hand gaan en families centraal staan. Sylvia Huisman, werkzaam als AVG arts bij Prinsenstichting, is als medisch adviseur en voorzitter van de wetenschappelijke raad van de Internationale Cornelia de Lange Syndroom (CdLS) Vereniging nauw betrokken bij de organisatie.

De organisatie is op zoek naar stagiaires die mee willen helpen in de zorg voor de kinderen tijdens het congres. Een nuttige maar ook unieke ervaring voor MBO-, HBO- maar ook medische studenten. Reis- en verblijfkosten worden betaald. Kijk hier voor de flyer.

Ben jij beschikbaar van 1 t/m 3 augustus en lijkt het je wat? Meld je dan aan via gerritjan@cdlsworld.org