Hop mee met de Job Hop Dag

08 juni 2017 -

Hop mee met de Job Hop Dag op 30 juni
Misschien doe je al een poosje dezelfde vorm van dagbesteding en wil je eens wat anders proberen? Of misschien ben je op zoek naar een geschikte dagbestedingsplek? Om jou te helpen in je zoektocht is er de Job Hop Dag: Een dag waarop je langs diverse activiteitencentra, leerwerkplekken en dagbestedingslocaties van Prinsenstichting kunt hoppen. Een mooie manier om zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn en waar jij je het beste bij voelt.

Programma
We rijden deze dag met drie bussen langs de verschillende dagbestedingslocaties van Prinsenstichting. Je bepaalt zelf waar je uitstapt en wanneer je weer opstapt. Ook als je in een rolstoel zit, kun je met ons mee! De bussen vertrekken ’s morgens vanaf de centrumlocatie (parkeerterrein aan de Spinnekop) in Purmerend. Je kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid langs één of meerdere locaties.

Kijk hier voor het programma van de Job Hop Dag en de vertrektijden van de bussen