Kom jij ook op onze gezellige kerstmarkt op donderdag 7 december?

15 november 2017 -

Traditiegetrouw organiseert Prinsenstichting ook dit jaar een kerstmarkt met alles erop en eraan. Op donderdag 7 december tussen 10.00 uur en 20.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Groene Hoek, locatie Kwadijkerpark, direct links na de ingang aan de Flevostraat.

Naast het proeven van de kerstsfeer zijn er tijdens deze gezellige dag vele zelfgemaakte produkten te koop, waaronder prachtige kerststukken, kaarsen, keramiek, handgeweven tassen, glas- en houtdecoraties en vogelvoederprodukten. Alle produkten zijn gemaakt door cliënten van Prinsenstichting op verschillende dagbestedingslocaties. Zij hebben hard gewerkt om de kerst onvergetelijk te maken!

Ben jij op zoek naar een leuk kerstkado of mooie versiering voor de komende kerstperiode? Ga dan zeker langs bij deze gezellige kerstmarkt!