Niet tegenover, maar naast elkaar

24 juni 2019 - achtergrondverhaal in Zorgvisie Magazine
Prinsenstichting behaalt goede resultaten met Gentle Teaching, een methodiek om mensen met verstandelijke beperkingen uit hun isolement te halen. Vanuit de ouderenzorg en de ggz is nu ook belangstelling.

In een achtergrondverhaal komen medewerkers van Prinsenstichting aan het woord over de effecten van Gentle Teaching. Simone Schipper (gz-psycholoog), Ineke Huibregtsen (directeur), Astrid Vorgers (persoonlijk begeleider), Arjette Lankreijer (orthopedagoog/gedragsdeskundige), Floris van de Kamer (mentor Gentle Teaching) en Anita Kuijper (intensief orthopedagogisch gezinsbehandelaar) vertellen over hun ervaringen.

Dit is het afsluitende verhaal van een reportage over Gentle Teaching. Prinsenstichting is trots dat zij hun verhaal willen delen en dat Zorgvisie hen hiervoor de ruimte geeft!

Het artikel is beschikbaar voor abonnees van Zorgvisie Magazine.