Onthulling prachtig fotomozaiek

19 november 2018 -

Prinsenstichting bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom vieren we het hele jaar door feest en worden er allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd.

Vandaag werd een prachtig fotomozaiek onthult met daarop de portretten van cliënten Nel van Engelen en Kees Laan. Zij wonen dit jaar 40 jaar bij Prinsenstichting. Hun beeltenis is opgebouwd uit allemaal kleine foto’s van cliënten die momenteel bij Prinsenstichting wonen. Ina Bosma, Sandra Veenker en Dannie Struijf, alle drie medewerker van Prinsenstichting, zijn de hele zomer in de weer geweest om alle cliënten te portretteren. Een hele klus, maar wat is het mooi geworden!

Het fotomozaiek is te bewonderen bij de receptie in het dienstencentrum van Prinsenstichting (Kwadijkerpark 8).