Landelijke Open Atelierdagen bij Fred’s Kunstatelier & Kadoshop op 22, 23, 24 juni

12 juni 2017 -

Op donderdag 22 juni, vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2017 worden de Landelijke Open Atelierdagen gehouden. Ook Fred’s Kunstatelier & Kadoshop doet mee aan deze  Atelierdagen. U bent tussen 10.00 – 17.30 uur (zaterdag tot 17.00 uur) van harte welkom om een kijkje te nemen in het atelier, het hart van Fred’s.

Uniek en bijzonder
Tijdens deze Open Atelierdagen zijn de kunstenaars van Fred’s aan het werk en vertellen zij graag wat hen inspireert en motiveert. Het atelier hangt vol met schilderijen, schetsen, probeersels en ware kunstwerken. Er staan kasten vol met keramiek, sommige al helemaal afgewerkt en andere nog ‘in de maak’. Grote werkbanken in het midden, vol met verf in alle kleuren.

Onze kunstenaars hebben ieder hun eigen stijl en talent en blijven zich daarnaast ontwikkelen door middel van een kunstopleiding op maat. De resultaten daarvan zie je terug in hun werken, op geheel eigen wijze. Iedere kunstenaar is uniek en bijzonder, evenals zijn of haar kunst.

Exposities
Het werk van de kunstenaars van Fred’s wordt regelmatig vertoond op exposities. Zo is momenteel de expositie Fred’s Eigen STIJL Kamer te zien in het Purmerends Museum. Deze expositie is nog te zien tot en met 12 november.