Sandra slaat eerste paal

27 mei 2019 - nieuwbouw Kwadijkerpark
Op 25 mei is de eerste paal van de nieuwbouw in Kwadijkerpark geslagen door Sandra. Haar lootje werd getrokken door wethouder Harry Rotgans. Sandra was heel blij dat zij in de heikraan mocht klimmen.

Bij de ceremonie van de eerste paal waren 200 mensen aanwezig. Cliënten, ouders/verwanten, medewerkers en relaties. Alle cliënten kregen bij aankomst een gele bouwhelm. Op het podium hielden Ineke Huibregtsen (directeur) en Harry Rotgans (wethouder gemeente Purmerend) een korte toespraak. Cliënt Sandra mocht in de hei- installatie klimmen om de eerste paal te slaan. De andere cliënten die zich hiervoor hadden aangemeld, mochten op een rode knop drukken om een bijdrage aan het heien te leveren. Dat werd nog eens aangezet met een toeter en confettikanon. Aan het bouwhek hingen vlaggetjes die versierd waren door cliënten die naar de nieuwbouw gaan verhuizen. Na de ceremonie kreeg iedereen een hapje en drankje. Ook was het mogelijk om je achter fotoborden van de nieuwbouw te laten fotograferen. We kijken terug op een geslaagde ceremonie!

Op twee bouwplaatsen wordt gewerkt aan het realiseren van drie panden waar bijna 140 cliënten een nieuw thuis krijgen en 55 cliënten dagbesteding kunnen volgen. Naar verwachting is in 2020 de oplevering van de panden en kunnen cliënten in 2021 verhuizen.

Persbericht KBK bouwgroep
Artikel uit Noordhollands Dagblad
Filmpje Sandra op Facebook

Meer weten? Hier kun je de voortgang van het nieuwbouwtraject volgen.  

Gasten13

Sandra juicht op podium (2)

Sandra met Ruud op bouwplaats

Fotobord met Sandra en Manuel