Persoonlijk advies

Heb jij of heeft jouw kind/cliënt ondersteuning of zorg nodig en wil je weten of Prinsenstichting daarin iets kan betekenen? Neem dan gerust contact op met het Bureau Cliëntondersteuning.

Zorgconsulenten

Daar staan onze zorgconsulenten Anja Segers en Anje Vreeling voor je klaar. Zij staan je graag te woord en kunnen je informatie geven over alle vormen van zorg en dienstverlening die Prinsenstichting biedt. Zij zijn ook goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen de gehandicaptenzorg.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt onze zorgconsulenten telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer (0299) 459 330. Krijg je ons niet aan te telefoon? Spreek gerust een boodschap in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Een mail sturen kan natuurlijk ook. Dit kan via het e-mailadres bco@prinsenstichting.nl. Ook dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Online aanmelden

Heb je al een indicatie voor zorg of ondersteuning? Dan kun je jezelf of jouw kind/cliënt online aanmelden. Op basis van je antwoorden, kunnen we je vraag zo goed mogelijk vertalen naar onze mogelijkheden. Vul direct het aanmeldingsformulier in.