Persoonlijk advies

Hebt u of uw kind/cliënt ondersteuning of zorg nodig en wilt u weten of Prinsenstichting daarin iets kan betekenen? Neem dan gerust contact op met het Bureau Cliëntondersteuning.

Daar staan onze zorgconsulenten Anja Segers en Anje Vreeling voor u klaar. Zij staan u graag te woord en kunnen u informatie geven over alle vormen van zorg en dienstverlening die Prinsenstichting biedt. Zij zijn ook goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen de gehandicaptenzorg.

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt onze zorgconsulenten telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer (0299) 459 330. Krijgt u ons niet aan de telefoon? Spreek gerust een boodschap in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Een e-mail sturen naar het e-mailadres bco@prinsenstichting.nl kan natuurlijk ook. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Online aanmelden

Hebt u al een indicatie voor zorg of ondersteuning? Dan kunt u uw kind/cliënt zelf online aanmelden. Op basis van uw antwoorden, kunnen we uw vraag zo goed mogelijk vertalen naar onze mogelijkheden.

Vul direct het aanmeldformulier in.