Aanmelden

Bent u verwijzer en wilt u een cliënt aanmelden? Neem dan gerust contact op met het Bureau Cliëntondersteuning. Daar staan onze zorgconsulenten Anja Segers en Anje Vreeling voor u klaar. Zij staan u graag te woord en kunnen informatie geven over alle vormen van zorg en dienstverlening die Prinsenstichting biedt. Zij zijn ook goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen de gehandicaptenzorg.

U kunt onze zorgconsulenten telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer (0299) 459 330. Kunt u ons niet bereiken? Spreek gerust een boodschap in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Dit kan via het e-mailadres bco@prinsenstichting.nl. Ook dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.