Vacature details

Vrijwilliger
31 maart 2020

Interesse?
Meld je dan nu aan bij Mirca Meulenkamp via m.meulenkamp@prinsenstichting.nl.

Het Steunpunt is een initiatief van Prinsenstichting en Leviaan. Op doordeweekse avonden van 17.00 tot 19.00 uur kunnen mensen langs komen voor een kop koffie, een praatje of bijv. voor het doornemen van moeilijke post. Tegen betaling kan gegeten worden. Op deze avonden zijn er altijd twee professionals aanwezig (van Prinsenstichting en Leviaan)

Veelgestelde vragen

Voor cliënten van Prinsenstichting zijn vrijwilligers van onschatbare waarde. Een tevreden blik, stralende ogen, een korte glimlach, een schaterlach of een arm om je heen. Het zijn die kleine dingen die vrijwilligerswerk zo waardevol maken! Of het nu een paar uurtjes per week is of een paar uurtjes per maand. Je bent van harte welkom! Klik hier welke mogelijkheden er zijn om vrijwilligerswerk te doen.