Werken bij Prinsenstichting, is werken met lef!

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Niet alleen is er ruimte voor eigen keuzes, maar we leren ook van elkaar en kijken altijd naar wat mogelijk is. Ook krijg jij de kans om te groeien als persoon en pakken we een uitdaging met beide handen aan. Op deze manier zorgen wij samen voor een zinvol leven en zinvol werk. Zowel voor onze medewerkers als voor onze cliënten.

Jij wordt hier gezien, gewaardeerd en hebt binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring is van waarde om samen het verschil te maken in de gehandicaptenzorg. Onze begeleider Jerzy vindt het prachtig werk. Lees hier zijn ervaringsverhaal.

Uitgelichte vacatures

Heb jij net als onze huidige medewerkers en cliënten lef en wil je graag bij ons werken? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures.

VACATURE Verrekijkers

>  VACATURE begeleiders - ouder wordende cliënt en rollators

> VACATURE Vliegende keep - flexpool

Prinsenstichting stelt acquisitie naar aanleiding van deze vacatures niet op prijs.

Ben jij geschikt voor werken in de gehandicaptenzorg?

Doe hier de quickscan en ontdek het in 5 minuten.

Bekijk de filmpjes