Wil je bijverdienen naast je opleiding? En hou je ervan om te werken met en vóór mensen? Dan is vakantiewerk of een bijbaan bij Prinsenstichting misschien iets voor jou!

Vakantiewerk

Prinsenstichting organiseert in de zomermaanden jaarlijks een leuke vakantie voor thuiswonende kinderen met een verstandelijke beperking. Als vakantiekracht kun je bijdragen aan een onvergetelijke vakantie. Iets voor jou? Laat het ons weten. Dan maken we er samen een geweldige zomer van!

Bijbaan

Volg jij een opleiding in de richting van zorg & welzijn en ben je 16 jaar of ouder? Dan hebben we bij Prinsenstichting een leuke bijbaan voor je! Wat je verdient is afhankelijk van je leefijd, ervaring en waar je gaat werken. In ieder geval levert een bijbaan bij Prinsenstichting je naast je salaris, ervaring voor het leven op! Lijkt het je wat? We horen graag van je!