Vakantie

Genieten van een vakantie met gezellige gezamenlijke activiteiten en uitstapjes. Dat wil jij toch ook?

Zomers organiseert Prinsenstichting vakanties voor jou en andere jongvolwassenen. Tijdens deze vakantie is er altijd wat te doen: zwemmen, uitstapjes of fijn samen een watergevecht houden. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.

Uiteraard onder begeleiding en met de zorg die jij nodig hebt. Je ouders hebben dan thuis even de handen vrij en wat meer tijd voor elkaar of voor je broer(s) of zus(sen).

Voorwaarden
Je hebt een geldige indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of een beschikking van de gemeente nodig.

Geef je intensieve zorg aan je kind? Dan kun je respijtzorg (vervangende zorg) aanvragen bij de gemeente of het CIZ. Respijtzorg is bedoeld om jou te ontlasten, zodat je de zorgtaken beter kunt volhouden.

Contact
Wil je meer weten over vakantiemogelijkheden? Bel naar (0299) 459 330 of mail naar bco@prinsenstichting.nl.