Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven. Het geeft je iets om naar uit te kijken, zinvol mee bezig te zijn en plezier in te hebben. Bij Prinsenstichting hebben we een groot aanbod aan leerwerkplekken en dagbesteding, gericht op ontwikkeling en het uitbreiden van je vaardigheden.

 


 

 

Locaties

Abeltasmanplein 54
Activiteitencentrum Abel Tasmanplein

Abel Tasmanplein 54 1448 NL Purmerend

Bij AC Abel Tasmanplein is van alles te doen. Er is een mooie samenwerking met een school in de buurt, een centrum voor ouderenzorg en de middenstand van winkelcentrum Weidevenne.

Hoornblad 2 4
Activiteitencentrum Hoornblad

Hoornblad 2-4 1441 VS Purmerend

AC Hoornblad is een activiteitencentrum met verschillende groepen. Elke groep houdt zich bezig met een andere activiteit.

AC Kwadijkerpark 2 (2)
Activiteitencentrum Kwadijkerpark 2

AC Kwadijkerpark 2 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 2 is een rolstoeltoegankelijk activiteitencentrum met een tuin en een interactieve belevingsruimte.

AC Kwadijkerpark 4
Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 2

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 1 richt zich op de ontwikkeling van cliënten.

De Parel
Activiteitencentrum Parel

Kwadijkerpark 6 1444 GN Purmerend

AC Parel is een activiteitencentrum waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en/of autisme. Ook ons bijzondere zwembad vind je in AC Parel.

A C Rudolfgarelstraat
Activiteitencentrum Rudolf Garrelsstraat

Rudolf Garrelsstraat 2 1443 LH Purmerend

AC Rudolf Garrelsstraat 2 is erop gericht om kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking zoveel mogelijk te laten ontwikkelen. De deelnemers hebben meer dan gemiddeld zorg, ondersteuning en begeleiding nodig.

Waterlandlaan 122 126
Activiteitencentrum Waterlandlaan

Waterlandlaan 126 1441 RW Purmerend

AC Waterlandlaan is een activiteitencentrum voor ouder wordende deelnemers (met of zonder dementie) met begeleiding gericht op verzorging. Als een deelnemer met een ander ontwikkelingsniveau goed binnen de groep past, is daar ruimte voor.

Westerkoogweg 8 2
Activiteitencentrum Westerkoogweg

Westerkoogweg 8 1541 VZ Zaanstad

AC Westerkoogweg biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. We kijken naar wat iemand wil en kan!

Jongen Bij Hout
Begeleid werken

Nieuwe Gouw 4 1442 LE Purmerend

De afdeling Begeleid Werken helpt mensen op weg naar de reguliere arbeidsmarkt. De nadruk ligt hierbij op de mogelijkheden en niet op de beperkingen.

Belevingstuin
Belevingstuin

Kwadijkerpark 74 1444 JE Purmerend

Een bezoek aan de Belevingstuin levert je een schat aan nieuwe ervaringen en indrukken op. Je kunt er allerlei dingen zien, horen en voelen. Zo prikkel je jouw zintuigen op een ontspannen manier.

Foto Boerderij 2
Boerderij

Kwadijkerpark 68 1444 JE Purmerend

De boerderij is een fijne en gezellige plek met alpaca's, geitjes, kippen, varkens en konijnen.

IMG 2852
Brownies&downieS

Genuahaven 48 1448 KK Purmerend

Bij Brownies&downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren via het leerwerktraject Horeca van alles over het horecaleven.

Dagbesteding2
De Groene Hoek

Kwadijkerpark 70 1444 JE Purmerend

De Groene hoek is een dagbestedingslocatie voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en bijkomende enkelvoudige problematiek. Heb jij spierballen en/of groene vingers? Dan zit je bij De Groene Hoek helemaal op je plekje.

IMG 20201024 WA0008
Eetcafé De Prins

Kwadijkerpark 66 1444 JE Purmerend

Eetcafé De Prins is een unieke dagbestedingslocatie. Het is een ontmoetingsruimte voor iedereen. Bezoekers kunnen hier genieten van een gratis kopje koffie of een glas limonade.

Nieuwe Gevel
Fred's Kadoshop en kunstatelier

Breedstraat 16 1441 CC Purmerend

Ben je creatief? Of wil je meer leren over het winkelbedrijf in al haar facetten? Dan kun je aan de slag bij Fred’s Kadoshop & kunstatelier in het centrum van Purmerend.

Binnen Buitengroep
Kwadijkerpark 64C - Binnen- Buitengroep 1, 2, 3

Kwadijkerpark 64C 1444 JE Purmerend

De Binnen- en Buitengroepen bieden een gevarieerd dagprogramma aan mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking.

No Limits
No Limits

Nieuwe Gouw 4 1442 LE Purmerend

Meedoen in de maatschappij.
No Limits helpt mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking en/of mensen met een lichte psychiatrische beperking op weg om zich te ontwikkelen.

Schar7 (Dagbesteding) Creatief En Educatie
Schar 7

Schar 7 1741 RR Schagen

Aan Schar 7 vind je ons dagbehandelingscentrum. Alle jongeren wonend aan de Schar kunnen hier voor het volgen van dagbesteding terecht.

Seevancksweg 94C
Seevancksweg 94C

Seevancksweg 94C 1474 HT Oosthuizen

Seevancksweg 94C is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus en diverse leeftijden.

Afdeling Dienstverlening

Kwadijkerpark 4 1444JE Purmerend

De afdeling Dienstverlening is een gezellige en veilige leerwerkplek op Kwadijkerpark 4.

AC Kwadijkerpark 4
Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 6

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 6 b

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via 088 513 23 60 (Wonen, Logeren en Deeltijdverblijf) of 088 513 23 61 (Dagbesteding en overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar 088 513 23 61  of gebruik het contactformulier.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.