Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven. Het geeft je iets om naar uit te kijken, zinvol mee bezig te zijn en plezier in te hebben. Bij Prinsenstichting hebben we een groot aanbod aan leerwerkplekken en dagbesteding, gericht op ontwikkeling en het uitbreiden van je vaardigheden.

No Limits

Via een leerwerktraject bij No Limits krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit: Horeca, Woonhulp, Logistiek, Groen en Schoonmaak. Een leuke en enthousiaste groep van begeleiders en jobcoaches helpt je tijdens het leren en werken. We kijken naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je dit zo goed mogelijk kunt inzetten. Hierdoor leer je nieuwe dingen en kun je doorgroeien naar (betaald) werk. 

Werken in de horeca

Hoe lijkt het jou om, eventueel onder begeleiding, een lekkere kop koffie met zelfgemaakte appeltaart klaar te maken? Of een lunch, daghap of uitgebreid diner? Dat kan in het personeelsrestaurant, in Grand Café Heel Europa of bij Brownies & downieS.

In beweging

Je kunt ook kiezen voor actieve dagbesteding door gebruik te maken van ons therapiebad, sportzaal, luchtkussenzaal, zachte speelruimte of de aangepaste speeltuin. Ook zijn er verschillende buitenactiviteiten, zoals: werken in de moestuin, helpen op de (kinder)boerderij, werken op het Hertenkamp, bij FC Purmerend, het schoonhouden van de buurt of het bezorgen van kranten in de wijk.

Creatieve activiteiten

Ben jij creatief en maak je graag de mooiste dingen? Dat komt goed uit! Dan is Fred’s Kunstatelier in het centrum van Purmerend echt iets voor jou! Je kunt op andere  dagbestedingslocaties bijvoorbeeld kiezen om te koken/bakken of om te werken met textiel. Maar ook ‘muziek en ‘drama’ zijn mogelijk. Of misschien maak jij straks wel hele mooie sieraden?

Brochure Leerwerkplekken en dagbestedingslocaties

In onderstaande brochure kun je lezen welke leerwerkplekken en dagbestedingslocaties er allemaal bij Prinsenstichting zijn.

 


 

 

Locaties

Abeltasmanplein 54
Activiteitencentrum Abel Tasmanplein

Abel Tasmanplein 54 1448 NL Purmerend

Bij AC Abel Tasmanplein is van alles te doen. Er is een mooie samenwerking met een school in de buurt, een centrum voor ouderenzorg en de middenstand van winkelcentrum Weidevenne.

Hoornblad 2 4
Activiteitencentrum Hoornblad

Hoornblad 2-4 1441 VS Purmerend

AC Hoornblad is een activiteitencentrum met verschillende groepen. Elke groep houdt zich bezig met een andere activiteit.

AC Kwadijkerpark 2 (2)
Activiteitencentrum Kwadijkerpark 2

AC Kwadijkerpark 2 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 2 is een rolstoeltoegankelijk activiteitencentrum met een tuin en een interactieve belevingsruimte.

AC Kwadijkerpark 4
Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme waarvan autisme er een is. Er is van alles mogelijk; van groepsgerichte tot individuele activiteiten.

De Parel
Activiteitencentrum Parel

Kwadijkerpark 6 1444 GN Purmerend

AC Parel is een activiteitencentrum waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en/of autisme. Ook ons bijzondere zwembad vind je in AC Parel.

A C Rudolfgarelstraat
Activiteitencentrum Rudolf Garrelsstraat

Rudolf Garrelsstraat 2 1443 LH Purmerend

AC Rudolf Garrelsstraat 2 is erop gericht om kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking zoveel mogelijk te laten ontwikkelen. De deelnemers hebben meer dan gemiddeld zorg, ondersteuning en begeleiding nodig.

Waterlandlaan 122 126
Activiteitencentrum Waterlandlaan

Waterlandlaan 126 1441 RW Purmerend

AC Waterlandlaan is een activiteitencentrum voor ouder wordende deelnemers (met of zonder dementie) met begeleiding gericht op verzorging. Als een deelnemer met een ander ontwikkelingsniveau goed binnen de groep past, is daar ruimte voor.

Westerkoogweg 8 2
Activiteitencentrum Westerkoogweg

Westerkoogweg 8 1541 VZ Zaanstad

AC Westerkoogweg biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. We kijken naar wat iemand wil en kan!

Belevingstuin
Belevingstuin

Kwadijkerpark 74 1444 JE Purmerend

Een bezoek aan de Belevingstuin levert je een schat aan nieuwe ervaringen en indrukken op. Je kunt er allerlei dingen zien, horen en voelen. Zo prikkel je jouw zintuigen op een ontspannen manier.

Foto Boerderij 2
Boerderij

Kwadijkerpark 68 1444 JE Purmerend

Zijn dieren jouw passie? Kom dan werken bij onze Boerderij. Wie wil er nu niet lekker buiten zijn en voor de alpaca's, geitjes, kippen, varkens en konijnen zorgen?

Ober Grandcafé
Brownies & downieS

Koemarkt 34 1441 DD Purmerend

Bij Brownies & downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren via het leerwerktraject Horeca van alles over het horecaleven.

Dagbesteding2
De Groene Hoek

Kwadijkerpark 70 1444 JE Purmerend

De Groene hoek is een dagbestedingslocatie voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en bijkomende enkelvoudige problematiek. Heb jij spierballen en/of groene vingers? Dan zit je bij De Groene Hoek helemaal op je plekje.

IMG 20201024 WA0008
Eetcafé De Prins

Kwadijkerpark 66 1444 JE Purmerend

Eetcafé De Prins is een unieke dagbestedingslocatie. Het is een ontmoetingsruimte voor iedereen. Bezoekers kunnen hier genieten van een gratis kopje koffie of een glas limonade.

Nieuwe Gevel
Fred's Kadoshop en kunstatelier

Breedstraat 16 1441 CC Purmerend

Ben je creatief? Of wil je meer leren over het winkelbedrijf in al haar facetten? Dan kun je aan de slag bij Fred’s Kadoshop & kunstatelier in het centrum van Purmerend.

IMG 2848
Grand Café Heel Europa

Genuahaven 48 1448 KK Purmerend

Grand Café Heel Europa biedt mensen met een licht verstandelijke beperking de mogelijkheid om naar vermogen mee te werken in een horecabedrijf.

Binnen Buitengroep
Kwadijkerpark 64C - Binnen- Buitengroep 1, 2, 3

Kwadijkerpark 64C 1444 JE Purmerend

De Binnen- en Buitengroepen bieden een gevarieerd dagprogramma aan mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking.

No Limits
No Limits

Nieuwe Gouw 4 1442 LE Purmerend

Via een leerwerktraject bij No Limits krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit het leerwerktraject Horeca, Woonhulp, Logistiek, Groen en Schoonmaak. Een leuke en enthousiaste groep van begeleiders en jobcoaches helpt je tijdens het leren en werken.

Schar7 (Dagbesteding) Creatief En Educatie
Schar 7

Schar 7 1741 RR Schagen

Aan Schar 7 vind je ons dagbehandelingscentrum. Alle jongeren wonend aan de Schar kunnen hier voor het volgen van dagbesteding terecht. Zo zijn er een tweetal creatieve groepen waar o.a. met papier gewerkt wordt. Ook is er een houtlokaal en een afdeling tuin waar je naar hartenlust kunt grasmaaien, wieden, zaaien of gewoon lekker kunt zijn.

Seevancksweg 94C
Seevancksweg 94C

Seevancksweg 94C 1474 HT Oosthuizen

Seevancksweg 94C is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillend niveau en diverse leeftijden.

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via (0299) 459 330 (Wonen, Logeren en Deeltijdverblijf) of (0299) 459 334 (Dagbesteding en overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.