Fietsen Met Marjo
1 uur per week

Fietsen met Marjo

Ben jij een buitenmens? Hou je van fietsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

'Ik ben Marjo, 65 jaar en ik woon op Cornwallhof 3 in Purmerend. Ik zoek een vrijwilliger die met mij wil fietsen op mijn elektrische duo-fiets. Ik wil graag één dag in de week ongeveer 45 minuten door de buurt fietsen en ondertussen om mij heen kijken'.

Foto Chantal Muller
2 uur per week

Eropuit met Chantal

Hou je van uitstapjes maken? Daar maak je Chantal ook blij mee!

Chantal is een lieve, vrolijke, gezellige dame die van uitstapjes en gezelligheid houdt. Zo houdt ze erg van dieren. Lekker met de hond wandelen of langs de paarden lopen. Chantal houdt van paardrijden.

Steunpunt Foto Garrel 5
3 uur per week

Is koken jouw hobby?

Is koken jouw hobby en heb jij donderdags van 16.30 – 19.00 uur nog een gaatje in je agenda?

Steunpunt Rudolf Garrelsstraat is op zoek naar een kookvrijwilliger die tijd én zin heeft om voor een grote groep mensen (max. 25 personen) te koken. Uiteraard eet je zelf gratis mee!

Jaco Flippi
2 uur per week

Op stap met Jaco

Hou jij van wandelen, een bioscoopje pakken of een lekker visje eten? Dan ben jij degene die Jaco zoekt!

'Ik heet Jaco Flipphi en ben 50 jaar oud. Ik woon aan de Cairostraat 65 in de wijk Weidevenne. Ik zoek iemand die met mij wil wandelen, een visje wil eten op het plein of met mij mee wil naar de bioscoop. Ik kom oorspronkelijk uit Heiloo en vind het erg leuk om er samen met jou naar toe te gaan. Als dat niet lukt, kan ik je er ook erg veel over vertellen'.

6 uur per week

Verstand van computers?

'Hoe werkt een tablet of hoe werkt een muis? Hoe zoek ik mijn favoriete filmpjes en muziek op YouTube?'

Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom is Prinsenstichting op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze cliënten hier in kunnen begeleiden.

Veelgestelde vragen

Voor cliënten van Prinsenstichting zijn vrijwilligers van onschatbare waarde. Een tevreden blik, stralende ogen, een korte glimlach, een schaterlach of een arm om je heen. Het zijn die kleine dingen die vrijwilligerswerk zo waardevol maken! Of het nu een paar uurtjes per week is of een paar uurtjes per maand. Je bent van harte welkom! Klik hier welke mogelijkheden er zijn om vrijwilligerswerk te doen.