Een fijne plek om te wonen en zinvolle dagbesteding/werk dragen bij aan een leven waarin jij je veilig, gezond, gelukkig en gewaardeerd voelt. Soms kan dat in je eigen huis, met ondersteuning daar waar jij dat nodig hebt. In andere gevallen kan dat binnen één van onze woningen of dagbestedingslocaties. 

Activiteitencentrum 'ac een stapje verder'

Flevostraat 150 1442 PZ Purmerend

Activiteitencentrum 'ac een stapje verder' biedt een breed scala aan mogelijkheden en is speciaal bedoeld om de talenten en interesses van jongeren met een licht verstandelijke beperking te stimuleren.

Activiteitencentrum Abel Tasmanplein

Abel Tasmanplein 54 1448 NL Purmerend

Bij AC Abel Tasmanplein is van alles te doen. Er is een mooie samenwerking met een school in de buurt, een centrum voor ouderenzorg en de middenstand van winkelcentrum Weidevenne.

Activiteitencentrum Hoornblad

Hoornblad 2-4 1441 VS Purmerend

AC Hoornblad is een activiteitencentrum met verschillende groepen. Elke groep houdt zich bezig met een andere activiteit.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 2

AC Kwadijkerpark 2 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 2 is een rolstoeltoegankelijk activiteitencentrum met een tuin en een interactieve belevingsruimte.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 2

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 1 richt zich op de ontwikkeling van cliënten.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 6

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 6 b

Activiteitencentrum Parel

Kwadijkerpark 6 1444 GN Purmerend

AC Parel is een activiteitencentrum waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en/of autisme. Ook ons bijzondere zwembad vind je in AC Parel.

Activiteitencentrum Waterlandlaan

Waterlandlaan 126 1441 RW Purmerend

AC Waterlandlaan is een activiteitencentrum voor ouder wordende deelnemers (met of zonder dementie) met begeleiding gericht op verzorging. Als een deelnemer met een ander ontwikkelingsniveau goed binnen de groep past, is daar ruimte voor.

Activiteitencentrum Westerkoogweg

Westerkoogweg 8 1541 VZ Koog aan de Zaan

AC Westerkoogweg biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. We kijken naar wat iemand wil en kan!

Baanakker 15

Baanakker 15 1446 GX Purmerend

Bij Baanakker 15 wonen kinderen met een verstandelijke beperking. Na een rustperiode, bekijken we samen wie het kind is en wat het kind nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Begeleid werken

Nieuwe Gouw 4 1442 LE Purmerend

De afdeling Begeleid Werken helpt mensen op weg naar de reguliere arbeidsmarkt. De nadruk ligt hierbij op de mogelijkheden en niet op de beperkingen.

Behandelcentrum Schar 1

Schar 1 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 1 wonen kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Het kind is geheel afhankelijk van de regie die door de begeleiding wordt geboden. Er wordt zorg op maat geleverd via een individueel dagprogramma. Naar mate het kind zich ontwikkeld is doorstromen naar een lichtere zorgbehoefte mogelijk.

Behandelcentrum Schar 1A

Schar 1 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 1A wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking. We begeleiden hen naar zelfstandigheid en kijken naar mogelijkheden om hun vaardigheden uit te breiden.

Behandelcentrum Schar 4

Schar 1 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 4 wonen jongeren in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Behandelcentrum Schar 4A

Schar 4 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 4a wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Daarnaast is er vaak sprake van hechtingsproblematiek. Het doel is om de jongeren te leren zo zelfstandig mogelijk te leven.

Behandelcentrum Schar 7

Schar 7 1741 RR Schagen

Aan behandelcentrum Schar 7 vind je ons dagbehandelingscentrum. Alle jongeren wonend aan de Schar kunnen hier voor het volgen van dagbesteding terecht.

Behandelcentrum Schar 8

Schar 8 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 8 wonen jongens en meiden met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De begeleiding is groepsgericht en stuurt aan op meer zelfstandigheid en het uitbreiden van sociale vaardigheden. Bepaalde taken worden zelfstandig uitgevoerd. De regie is meer in handen van de jongere.

Behandelcentrum Schar 8A

Schar 8A 1741 RR Schagen

Op behandelcentrum Schar 8A wonen jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Zij ontvangen nog veel ondersteuning bij activiteiten die in het dagelijks leven plaatsvinden. Daar waar mogelijk wordt zelfstandigheid van de jongere gestimuleerd.

Belevingstuin

Kwadijkerpark 74 1444 JE Purmerend

Een bezoek aan de Belevingstuin levert je een schat aan nieuwe ervaringen en indrukken op. Je kunt er allerlei dingen zien, horen en voelen. Zo prikkel je jouw zintuigen op een ontspannen manier.

Boerderij

Kwadijkerpark 68 1444 JE Purmerend

De boerderij is een fijne en gezellige plek met alpaca's, geitjes, kippen, varkens en konijnen.

BSO+ Eigenwijzer

Johan Wagenaarstraat 6 1443 LS Purmerend

BSO+ Eigenwijzer is een buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra zorgvraag. Op de BSO+ Eigenwijzer doen kinderen gezamenlijke activiteiten zoals eten/drinken, koken, knutselen en spelletjes.
LRK registratienummer BSO+ : 989098230.

Caïrostraat 100-106

Caïrostraat 100-106 1448 PA Purmerend

In deze woning wonen kinderen van verschillende niveaus. We proberen kinderen te motiveren om zover mogelijk te komen in hun ontwikkeling.

Caïrostraat 49-65

Caïrostraat 49-65 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 49-65 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn en in appartementen wonen.

Caïrostraat 65-69

Caïrostraat 65-69 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 65-69 wonen jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Het is een geschakelde woning met twee groepen midden in de woonwijk.

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.