Een fijne plek om te wonen en zinvolle dagbesteding/werk dragen bij aan een leven waarin jij je veilig, gezond, gelukkig en gewaardeerd voelt. Soms kan dat in je eigen huis, met ondersteuning daar waar jij dat nodig hebt. In andere gevallen kan dat binnen één van onze woningen of dagbestedingslocaties. 

Activiteitencentrum Abel Tasmanplein

Abel Tasmanplein 54 1448 NL Purmerend

Bij AC Abel Tasmanplein is van alles te doen. Er is een mooie samenwerking met een school in de buurt, een centrum voor ouderenzorg en de middenstand van winkelcentrum Weidevenne.

Activiteitencentrum 'ac een stapje verder'

Flevostraat 150 1442 PZ Purmerend

Activiteitencentrum 'ac een stapje verder' biedt een breed scala aan mogelijkheden en is speciaal bedoeld om de talenten en interesses van jongeren met een licht verstandelijke beperking te stimuleren.

Activiteitencentrum Hoornblad

Hoornblad 2-4 1441 VS Purmerend

AC Hoornblad is een activiteitencentrum met verschillende groepen. Elke groep houdt zich bezig met een andere activiteit.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 2

AC Kwadijkerpark 2 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 2 is een rolstoeltoegankelijk activiteitencentrum met een tuin en een interactieve belevingsruimte.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 2

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 1 richt zich op de ontwikkeling van cliënten.

Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 groep 6

AC Kwadijkerpark 4 1444 JE Purmerend

AC Kwadijkerpark 4 bestaat uit diverse groepen. Elke groep heeft zijn eigen specialisme. Groep 6 b

Activiteitencentrum Parel

Kwadijkerpark 6 1444 GN Purmerend

AC Parel is een activiteitencentrum waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en/of autisme. Ook ons bijzondere zwembad vind je in AC Parel.

Activiteitencentrum Waterlandlaan

Waterlandlaan 126 1441 RW Purmerend

AC Waterlandlaan is een activiteitencentrum voor ouder wordende deelnemers (met of zonder dementie) met begeleiding gericht op verzorging. Als een deelnemer met een ander ontwikkelingsniveau goed binnen de groep past, is daar ruimte voor.

Activiteitencentrum Westerkoogweg

Westerkoogweg 8 1541 VZ Zaanstad

AC Westerkoogweg biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. We kijken naar wat iemand wil en kan!

Baanakker 15

Baanakker 15 1446 GX Purmerend

Bij Baanakker 15 wonen kinderen met een verstandelijke beperking. Na een rustperiode, bekijken we samen wie het kind is en wat het kind nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Begeleid werken

Nieuwe Gouw 4 1442 LE Purmerend

De afdeling Begeleid Werken helpt mensen op weg naar de reguliere arbeidsmarkt. De nadruk ligt hierbij op de mogelijkheden en niet op de beperkingen.

Belevingstuin

Kwadijkerpark 74 1444 JE Purmerend

Een bezoek aan de Belevingstuin levert je een schat aan nieuwe ervaringen en indrukken op. Je kunt er allerlei dingen zien, horen en voelen. Zo prikkel je jouw zintuigen op een ontspannen manier.

Boerderij

Kwadijkerpark 68 1444 JE Purmerend

De boerderij is een fijne en gezellige plek met alpaca's, geitjes, kippen, varkens en konijnen.

Brownies&downieS

Genuahaven 48 1448 KK Purmerend

Bij Brownies&downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren via het leerwerktraject Horeca van alles over het horecaleven.

BSO+ Eigenwijzer

Johan Wagenaarstraat 6 1443 LS Purmerend

BSO+ Eigenwijzer is een buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra zorgvraag. Op de BSO+ Eigenwijzer doen kinderen gezamenlijke activiteiten zoals eten/drinken, koken, knutselen en spelletjes.
LRK registratienummer BSO+ : 989098230.

Caïrostraat 100-106

Caïrostraat 100-106 1448 PA Purmerend

In deze woning wonen kinderen van verschillende niveaus. We proberen kinderen te motiveren om zover mogelijk te komen in hun ontwikkeling.

Caïrostraat 49-65

Caïrostraat 49-65 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 49-65 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn en in appartementen wonen.

Caïrostraat 65-69

Caïrostraat 65-69 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 65 - 69 wonen mensen van verschillende leeftijden en met verschillende beperkingen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en komen daarna weer thuis om samen te eten en de dag te bespreken.

Chill Out+

Kwadijkerpark 6 1444 GN Purmerend

Zin om even lekker te chillen? Kom dan naar onze Chill Out+ (voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar). De Chill Out+ is geopend van maandag t/m donderdag van 14.00 - 18.00 uur.

Cornelis Edelmanstraat 38

Cornelis Edelmanstraat 38 1447 GK Purmerend

Op de Cornelis Edelmanstraat 38 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij worden op weg geholpen naar een zelfstandig leven in de wijk als dat mogelijk is.

Cornwallhof 1

Cornwallhof 1 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 1 wonen mensen van laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag. Het is een gesloten groep. De bewoners zijn op zichzelf gericht. De begeleiders zorgen voor een prettige sfeer en doseren prikkels.

Cornwallhof 11

Cornwallhof 11 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 11 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking in een eigen appartement. Zij leren zelfstandiger te wonen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werken zij buiten Prinsenstichting. Bewoners ervaren veel zelfstandigheid en maken gebruik van de nabijheid van begeleiding als dat nodig is.

Cornwallhof 1A

Cornwallhof 1A 1444 JD Purmerend

Cornwallhof 1A is een bovenwoning waar mensen van midden tot laag niveau met een verstandelijke beperking wonen. Waar de ene bewoner redelijk zelfstandig is, heeft de andere bewoner volledige ondersteuning nodig. Bewoners kunnen zichzelf zijn.

Cornwallhof 3

Cornwallhof 3 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 3 wonen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Op de woning zijn passende voorzieningen voor een veilige en mooie woonplek.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.