Opgroeien en wonen, zoals jij dat wilt, of kunt. Soms kan dat in je eigen huis, met ondersteuning daar waar jij dat nodig hebt. In andere gevallen kan dat binnen één van de woningen van Prinsenstichting. Er zijn vele mogelijkheden om je te helpen bij het leven met een beperking.

Zodiak Behandeling Psychologisch Gedragstherapie

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij Zodiak terecht voor onderzoek en behandeling.

Maikel Mairon En Liam Voor Folder En Social Media

Bij Prinsenstichting kun je ook terecht voor tijdelijke opvang. Of het nu overdag, in het weekend of tijdens de vakantie is.

Droomklas Juichen Voor Nominatie

De Droomklas is een samenwerking tussen Prinsenstichting en de Martin Luther Kingschool (ZMLK).

Seevancksweg 94

Bij Prinsenstichting kijken we naar wat je nodig hebt om prettig te wonen. Door ons gevarieerde aanbod kunnen we een woning bieden die aansluit bij jouw niveau, wensen en mogelijkheden.

Dienstverlening

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Sport Begeleiding Bij Sportlessen

Als school of werk voorbij zijn, is het tijd voor hobby's en activiteiten waar je andere mensen kunt ontmoeten.

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via (0299) 459 330 (wonen en dagbesteding) of (0299) 459 334 (overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.