Wonen met begeleiding en verzorging biedt jou een passende combinatie van activiteit, rust en privacy.

Je woont in een groep van zes tot tien mensen. Je kunt 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Bijvoorbeeld uit bed halen, douchen, aankleden en ondersteuning tijdens maaltijden. Er wordt waar nodig verpleging geboden zoals vloeibaar eten (sondevoeding), wondbehandeling (decubitus). Ook is palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase) mogelijk.

Ervaringsverhaal: Thomas voelt zich helemaal thuis op Cornwallhof.

 

Locaties

Cornwallhof 1

Cornwallhof 1 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 1 wonen mensen van laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag. Het is een gesloten groep. De bewoners zijn op zichzelf gericht. De begeleiders zorgen voor een prettige sfeer en doseren prikkels.

Cornwallhof 1A

Cornwallhof 1A 1444 JD Purmerend

Cornwallhof 1A is een bovenwoning waar mensen van midden tot laag niveau met een verstandelijke beperking wonen. Waar de ene bewoner redelijk zelfstandig is, heeft de andere bewoner volledige ondersteuning nodig. Bewoners kunnen zichzelf zijn.

Cornwallhof 3

Cornwallhof 3 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 3 wonen mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Op de woning zijn passende voorzieningen voor een veilige en mooie woonplek.

Cornwallhof 3A

Cornwallhof 3A 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 3A wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking. Bewoners gaan naar dagbesteding. Zij komen bij elkaar in de gezellige en grote woonkamer. Alle voorzieningen zijn dichtbij.

Cornwallhof 5

Cornwallhof 5 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 5 wonen mensen met ernstig meervoudige verstandelijke beperking. De bewoners krijgen hulp bij hun dagelijkse verzorging. De meeste bewoners gaan in de ochtend naar dagbesteding.

Cornwallhof 7

Cornwallhof 7 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 7 wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking. Zij krijgen ondersteuning bij dagelijkse levensbehoeften. De bewoners gaan naar dagbesteding.

Dolomieten 15

Dolomieten 15 1567 KA Assendelft

Bij Dolomieten 15 wonen mensen die niet kunnen praten, slecht ter been zijn of moeilijk verstaanbaar gedrag hebben. De begeleiding biedt veel structuur en nodigt je uit om wat je zelf kunt, zelf te doen.

Dolomieten 21

Dolomieten 21 1567 KA Assendelft

Bij Dolomieten 21 wonen oudere mensen met een matige tot ernstige beperking, vaak ook met autisme. Dagbesteding wordt via huiskamerprojecten in de woning gegeven.

Karpaten 1

Karpaten 1 1448 JA Purmerend

Op Karpaten 1 wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt volgens de uitgangsprincipes van Gentle Teaching. De aard van de begeleiding is voornamelijk verzorgend naast het behouden van de nog aanwezige vaardigheden.

Karpaten 11

Karpaten 11 1448 JA Purmerend

Op Karpaten 11 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Er zijn 2 HAT woningen gekoppeld aan Karpaten 11. Deze bewoners zijn vrij zelfstandig en worden individueel begeleid.

Karpaten 5

Karpaten 5 1448 JA Purmerend

Op Karpaten 5 wonen mensen met een matig verstandelijke beperking en autisme. Mede hierdoor ligt de nadruk op rust en voorspelbaarheid. De zorg voor de bewoners is meestal individueel. Zij functioneren in een groep maar ieder vraagt om een eigen aanpak en omgangsvorm.

Kwadijkerpark 50

Kwadijkerpark 50 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 50 wonen mensen met ernstige meervoudige beperkingen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

Kwadijkerpark 54

Kwadijkerpark 54 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 54 wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De meeste cliënten zijn rolstoelafhankelijk. De begeleiding is voornamelijk ondersteunend en verzorgend.

Kwadijkerpark 56

Kwadijkerpark 56 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 56 wonen mensen van alle leeftijden met een ernstige meervoudige beperking.

Torenplein 5

Torenplein 5-6 1531 GM Wormer

Op Torenplein 5 wonen mensen met een matig verstandelijke beperking. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Er is een goede balans tussen werk en vrije tijd. De bewoners zijn redelijk zelfstandig, er is echter altijd begeleiding in de buurt. De begeleiding heeft een verzorgend karakter.

Vrouwenzandstraat 53D

Vrouwenzandstraat 53D 1443 WH Purmerend

Aan de Vrouwenzandstraat 53D wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is een hechte groep van ouders betrokken.

Waterlandlaan 122

Waterlandlaan 112 1441 RW Purmerend

Aan de Waterlandlaan 122 wonen ouderen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking. Dagbesteding is inpandig.

Waterlandlaan 124

Waterlandlaan 124 1441 RW Purmerend

Aan de Waterlandlaan 124 wonen ouderen met een verstandelijke beperking en dementie. Zelf doen staat voorop. De begeleiding probeert zoveel mogelijk aan te sluiten op de beleving van de bewoners.

Westerkoogweg 64

Westerkoogweg 64 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 64 wonen mensen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder. Er wordt volgens een vast programma gewerkt wat zorgt voor duidelijkheid. Huiselijk en gezelligheid zijn belangrijke factoren. De begeleiding heeft een verzorgend karakter.

Westerkoogweg 66

Westerkoogweg 66 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 66 wonen mensen met een verstandelijke beperking van zowel laag als hoog nivo. Dit vraagt om diverse soorten van begeleiding. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Huiselijkheid en gezelligheid zijn belangrijke factoren.