Wonen met begeleiding biedt jou een passende combinatie van activiteit, rust en privacy.

Deze woonvorm is heel geschikt voor je als (jong) volwassene met een verstandelijke beperking. Ook als je daarbij gedrags- en psychiatrische problemen hebt. Je woont in een groep van zes tot tien mensen. Je kunt 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Je hebt een eigen slaapkamer en kunt gebruik maken van een keuken, woon/eetkamer, sanitair en algemene voorzieningen.

 

Locaties

Caïrostraat 65-69

Caïrostraat 65-69 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 65 - 69 wonen mensen van verschillende leeftijden en met verschillende beperkingen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en komen daarna weer thuis om samen te eten en de dag te bespreken.

Cornwallhof 11

Cornwallhof 11 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 11 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking in een eigen appartement. Zij leren zelfstandiger te wonen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werken zij buiten Prinsenstichting. Bewoners ervaren veel zelfstandigheid en maken gebruik van de nabijheid van begeleiding als dat nodig is.

Coyotestraat 7

Coyotestraat 7 1448 WD Purmerend

Aan de Coyotestraat 7 wonen mensen met en licht tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van 40 tot 65 jaar.

Kwadijkerpark 19A

Kwadijkerpark 19a 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 19A wonen mensen met een verstandelijke beperking en lichte gedragsproblemen. Een aantal bewoners gaat naar dagbesteding. Huiselijkheid en gezamenlijke activiteiten zijn belangrijk.

Kwadijkerpark 58

Kwadijkerpark 58 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 58 wonen mensen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt veel gewerkt volgens de principes van Gentle Teaching en de methodiek Geef me de Vijf. Er heerst een huiselijke sfeer, er worden veel activiteiten gezamenlijk gedaan.

Kwadijkerpark 62

Kwadijkerpark 62 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 62 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme. De zorg is op maat. Ouders en/of verwanten zijn nauw betrokken bij de zorg. Overdag gaan de bewoners naar een dagbestedingslocatie.

Kwadijkerpark 101

Kwadijkerpark 101 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 101 wonen mensen van verschillende leeftijden met een matig verstandelijke beperking en bijbehorende gedragsproblematiek en/of autisme. Iedere bewoner wordt geaccepteerd zoals hij is. Je kunt jezelf zijn.

Kwadijkerpark 106

Kwadijkerpark 106 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 106 wonen mensen met een verstandelijke beperking en een matig emotioneel ontwikkelingsniveau. Vaak met autisme en een hechtingsstoornis en/of gedragsstoornis.

Merenguestraat 16

Merenguestraat 16 1448 VT Purmerend

Op de Merenguestraat 16 wonen mensen met een verstandelijke beperking van verschillende leeftijden. De jongere bewoners krijgen hulp en ondersteuning bij hun persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van de oudere bewoners is meer gericht op het behouden van wat iemand zelf nog kan.

Milongastraat 13

Milongastraat 13 1448 VV Purmerend

Op de Milongastraat 13 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme. De bewoners regelen zoveel mogelijk zelf. Hierdoor is het mogelijk om door te groeien naar een woning met meer zelfstandigheid.

Piramidepad 45-47

Piramidepad 45-47 1448 NT Purmerend

Aan het Piramidepad 45-47 wonen mensen met een matige verstandelijke beperking. Zij krijgen ondersteuning bij de dagelijkse verzorging. De zorg is op maat. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding.

Seevancksweg 94B

Seevancksweg 94B 1474 HT Oosthuizen

Aan de Seevancksweg 94B wonen mensen met een verstandelijke beperking van verschillend niveau en van diverse leeftijden.

Vrouwenzandstraat 53B

Vrouwenzandstraat 53B 1443 WH Purmerend

Aan de Vrouwenzandstraat 53B wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding kijkt naar wat een bewoner wil en kan. Stap voor stap leer je zelfstandiger te worden.

Vrouwenzandstraat 53A

Vrouwenzandstraat 53A 1443 WH Purmerend

Aan de Vrouwenzandstraat 53A wonen mensen met een licht tot zwaar verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer met badkamer.

Vrouwenzandstraat 53E

Vrouwenzandstraat 53E 1443 WH Purmerend

Aan de Vrouwenzandstraat 53E wonen mensen met een verstandelijke beperking van middelbare leeftijd.

Westerkoogweg 4

Westerkoogweg 4 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 4 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking die op weg worden geholpen naar zelfstandigheid. Het is een gezellig en fijn thuis.

Westerkoogweg 68

Westerkoogweg 68 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 68 wonen mensen met matig tot licht verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich op ontwikkeling, maar ook op het aanleren en behouden van vaardigheden, vergroten en behouden van zelfstandigheid en zelfredzaamheid.