Je eigen leven leiden en toch kunnen rekenen op deskundige begeleiding. Dat is ‘Wonen met intensieve begeleiding’.

Bij deze vorm van wonen heb je jouw eigen zit/slaapkamer en gebruik je gezamenlijk een keuken, woon/eetkamer, sanitair en algemene voorzieningen. Je krijgt ondersteuning voor de invulling van de dag, het structureren van je dagelijkse bezigheden, gedrag regulerende begeleiding en het onderhouden van sociale contacten.

Locaties

Cornwallhof 5A

Cornwallhof 5A 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 5A wonen mensen van laag tot midden niveau met een verstandelijke beperking en licht moeilijk verstaanbaar gedrag.

Cornwallhof 9

Cornwallhof 9 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 9 wonen mensen met een verstandelijke beperking van laag tot midden niveau met moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij volgen een dagprogramma waarin de begeleiding structuur en veiligheid biedt.

Dolomieten 9

Dolomieten 9 1567 KA Assendelft

Bij Dolomieten 9 wonen mensen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking die veel ondersteuning nodig hebben bij het dagelijks leven.

Kwadijkerpark 12

Kwadijkerpark 12 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 12 wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een zeer laag emotioneel ontwikkelingsniveau. De bewoners hebben een eigen dagprogramma. De woning heeft veel voorzieningen waaronder een eigen snoezelruimte. Er zijn veel mensen betrokken bij de zorg aan de bewoners.

Kwadijkerpark 19

Kwadijkerpark 19 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 19 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben hulp nodig bij de dagelijkse verzorging. Iedereen heeft een eigen kamer met badkamer.

Kwadijkerpark 21

Kwadijkerpark 21 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 21 wonen mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding gaat uit van de behoefte van de bewoner en wat hij/zij aan kan. Vanuit het contact biedt de begeleiding structuur. Een aantal bewoners gaat naar dagbesteding of volgt een dagprogramma in de woning.

Kwadijkerpark 60

Kwadijkerpark 60 1444 JE Purmerend

Bij Kwadijkerpark 60 wonen mensen in de leeftijd van 50+ met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De bewoners hebben een individueel dagprogramma. Dit kan aan huis zijn of in de buurt. Een aantal van hen is inmiddels met pensioen.

Kwadijkerpark 103

Kwadijkerpark 103 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 103 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Zij zijn voornamelijk op zichzelf gericht. Een vaste dagstructuur en prikkelarme omgeving zijn belangrijk. De begeleiding is daarop afgestemd. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

Kwadijkerpark 105

Kwadijkerpark 105 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 105 wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking met gedragsproblemen van verschillende leeftijden. De begeleidingsstijl past bij de bewoner. De begeleiders spelen in op wat bewoners nodig hebben.

Kwadijkerpark 108

Kwadijkerpark 108 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 108 wonen oudere mensen met een licht verstandelijke beperking met gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. Zij hebben allemaal een eigen kamer met badkamer en vaak een eigen zitje. De bewoners kunnen zich terugtrekken als het te druk om hen heen wordt. De begeleiding gaat uit van de mogelijkheden van de bewoners.

Kwadijkerpark 109

Kwadijkerpark 109 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 109 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme of hechtingsproblemen. Er wordt veel gewerkt volgens de principes van Gentle Teaching. De nabijheid van de begeleiding is belangrijk voor de bewoners om zich veilig en geliefd te voelen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarna wordt er samen gegeten en de dag afgesloten.

Westerkoogweg 6

Westerkoogweg 6 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 6 wonen mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. De woning biedt een veilige en voorspelbare leefomgeving. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding.

Westerkoogweg 62

Westerkoogweg 62 1541 VZ Koog aan de Zaan

Bij Westerkoogweg 62 wonen mensen met een verstandelijke beperking begeleid zelfstandig. De bewoners hebben zelf de regie. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding.