Je eigen leven leiden en toch kunnen rekenen op deskundige begeleiding. Dat is ‘Wonen met intensieve begeleiding’.

Bij deze vorm van wonen heb je jouw eigen zit/slaapkamer en gebruik je gezamenlijk een keuken, woon/eetkamer, sanitair en algemene voorzieningen. Je krijgt ondersteuning voor de invulling van de dag, het structureren van je dagelijkse bezigheden, gedrag regulerende begeleiding en het onderhouden van sociale contacten.

Delen

Locaties

Cornwallhof 5A
Cornwallhof 5A

Cornwallhof 5A 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 5A wonen mensen van laag tot midden niveau met een verstandelijke beperking en licht moeilijk verstaanbaar gedrag.

Cornwallhof 7
Cornwallhof 9

Cornwallhof 9 1444 JD Purmerend

Op Cornwallhof 9 wonen mensen met een verstandelijke beperking van laag tot midden niveau met moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij volgen een dagprogramma waarin de begeleiding structuur en veiligheid biedt.

Dolomieten 5 Tm 24
Dolomieten 9

Dolomieten 9 1567 KA Assendelft

Bij Dolomieten 9 wonen mensen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking die veel ondersteuning nodig hebben bij het dagelijks leven.

Kleine Koog
Kleine Koog

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op de Kleine Koog wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking met gedragsproblemen van verschillende leeftijden. De begeleidingsstijl past bij de bewoner. De begeleiders spelen in op wat bewoners nodig hebben.

Kwadijkerpark 12
Kwadijkerpark 12

Kwadijkerpark 12 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 12 wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een zeer laag emotioneel ontwikkelingsniveau. De bewoners hebben een eigen dagprogramma. De woning heeft veel voorzieningen waaronder een eigen snoezelruimte. Er zijn veel mensen betrokken bij de zorg aan de bewoners.

Kwadijkerpark 19 Nieuw
Kwadijkerpark 19

Kwadijkerpark 19 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 19 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben hulp nodig bij de dagelijkse verzorging. Iedereen heeft een eigen kamer met badkamer.

Kwadijkerpark 19 Nieuw
Kwadijkerpark 21

Kwadijkerpark 21 1444 JE Purmerend

Op Kwadijkerpark 21 wonen mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding gaat uit van de behoefte van de bewoner en wat hij/zij aan kan. Vanuit het contact biedt de begeleiding structuur. Een aantal bewoners gaat naar dagbesteding of volgt een dagprogramma in de woning.

Oockeshoek 3
Oockeshoek 3

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 3 wonen oudere mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding gaat uit van de mogelijkheden van de bewoners.

Oockeshoek 4
Oockeshoek 4

Spinnekop 4 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 4 wonen mensen met een verstandelijke beperking en hechtingsproblemen. Bewoners mogen ondernemen en vallen. Er wordt gewerkt vanuit de filosofie van Gentle Teaching waarin elke bewoner zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Oockeshoek 5
Oockeshoek 5

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 5 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Zij zijn voornamelijk op zichzelf gericht. Een vaste dagstructuur en prikkelarme omgeving zijn belangrijk. De begeleiding is daarop afgestemd. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

Oockershoek 6
Oockeshoek 6

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 6 wonen mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Overdag gaan bewoners naar hun werk. Onderling wordt wel wat contact met elkaar gezocht.

Oockeshoek 6 7
Oockeshoek 7

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 7 wonen mensen met een verstandelijke beperking en autisme of hechtingsproblemen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarna wordt er samen gegeten en de dag afgesloten.

Oockeshoek 8
Oockeshoek 8

Spinnekop 5 1444 GN Purmerend

Op Oockeshoek 8 wonen mensen een verstandelijke beperking en autisme. Bewoners zijn zelfstandig maar hebben begeleiding en structuur nodig. Oockeshoek 8 is een warm thuis waar het altijd gezellig is.

Westerkoogweg 6
Westerkoogweg 6

Westerkoogweg 6 1541 VZ Zaanstad

Bij Westerkoogweg 6 wonen mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. De woning biedt een veilige en voorspelbare leefomgeving. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding.

Westerkoogweg 62
Westerkoogweg 62

Westerkoogweg 62 1541 VZ Zaanstad

Bij Westerkoogweg 62 wonen mensen met een verstandelijke beperking begeleid zelfstandig. De bewoners hebben zelf de regie. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding.

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via (0299) 459 330 (wonen en dagbesteding) of (0299) 459 334 (overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.