Wil je zelfstandig wonen, maar kunnen terugvallen op ondersteuning? Bij Zelfstanding Wonen kan dit!

In principe regel jij alles zelf of via je eigen netwerk. Voor structurele begeleiding kun je terugvallen op het team van Prinsenstichting. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij de organisatie van het huishouden, bij je persoonlijke verzorging en je deelname aan de maatschappij.

Landelijk kleinschalig wonen

Een andere vorm is 'landelijk kleinschalig wonen' zoals aan de Schoolstraat in Aartswoud. Je woont dan met een beperkt aantal andere jongeren met een verstandelijke beperking op een locatie in een landelijke omgeving. Dit biedt jou veel bewegingsvrijheid. Op deze locatie kun je ook dagbesteding in de vorm van werken volgen om jouw dag structuur te geven.

 

Locaties

Cairostraat 45 69 3
Caïrostraat 49-65

Caïrostraat 49-65 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 49-65 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn en in appartementen wonen.

Cornelis Edelmanstraat 38 39
Cornelis Edelmanstraat 38

Cornelis Edelmanstraat 38 1447 GK Purmerend

Op de Cornelis Edelmanstraat 38 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij worden op weg geholpen naar een zelfstandig leven in de wijk als dat mogelijk is.

Coyotestraat 7
Coyotestraat 11

Coyotestraat 11 1448 WD Purmerend

Aan de Coyotestraat 11 wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking die leren steeds zelfstandiger te leven. Je kunt ook leren samenwonen.

Genuahaven 6 10
Genuahaven 6- 10

Genuahaven 10 1448 KK Purmerend

Aan de Genuahaven 6-10 wonen mensen met een verstandelijke beperking zelfstandig in hun appartement. De woning is ook geschikt voor moeder met kind of vader en moeder met kind. De begeleiding is gericht op hoe je je staande houdt in de maatschappij en in je huis.

Karpaten 1
Karpaten 1

Karpaten 1 1448 JA Purmerend

Op Karpaten 1 wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt volgens de uitgangsprincipes van Gentle Teaching. De aard van de begeleiding is voornamelijk verzorgend naast het behouden van de nog aanwezige vaardigheden.

Merenguestraat 16
Rumbastraat 6

Rumbastraat 6 1448 VM Purmerend

Aan de Rumbastraat 6 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig met passende begeleiding. Samen werk je aan doelen om je zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Schoolstraat Foto 1
Schoolstraat 43

Schoolstraat 43 1719 AT Aartswoud

Aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud staat een fantastische woonboerderij waar jongeren met een licht verstandelijke beperking wonen en werken. Ook vind je er het Rundveemuseum van Aat Grootes. Naast werken in het Rundveemuseum of met vee op het land kun je ook terecht bij onze houtwerkplaats en winkel. Hou je meer van taarten bakken? Ook daar kun je bij ons helemaal los op gaan!

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via (0299) 459 330 (Wonen, Logeren en Deeltijdverblijf) of (0299) 459 334 (Dagbesteding en overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.