Wil je zelfstandig wonen, maar kunnen terugvallen op ondersteuning? Bij Zelfstanding Wonen kan dit!

In principe regel jij alles zelf of via je eigen netwerk. Voor structurele begeleiding kun je terugvallen op het team van Prinsenstichting. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij de organisatie van het huishouden, bij je persoonlijke verzorging en je deelname aan de maatschappij.

 

Locaties

Caïrostraat 49-65

Caïrostraat 49-65 1448 PA Purmerend

Op Caïrostraat 49-65 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn en in appartementen wonen.

Cornelis Edelmanstraat 38

Cornelis Edelmanstraat 38 1447 GK Purmerend

Op de Cornelis Edelmanstraat 38 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij worden op weg geholpen naar een zelfstandig leven in de wijk als dat mogelijk is.

Coyotestraat 11

Coyotestraat 11 1448 WD Purmerend

Aan de Coyotestraat 11 wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking die leren steeds zelfstandiger te leven. Je kunt ook leren samenwonen.

Genuahaven 6 - 10

Genuahaven 10 1448 KK Purmerend

Aan de Genuahaven 6 - 10 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig in hun appartement. De begeleiding is gericht op hoe je je staande houdt thuis en in de maatschappij.

Karpaten 1

Karpaten 1 1448 JA Purmerend

Op Karpaten 1 wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt volgens de uitgangsprincipes van Gentle Teaching. De aard van de begeleiding is voornamelijk verzorgend naast het behouden van de nog aanwezige vaardigheden.

Rumbastraat 6

Rumbastraat 6 1448 VM Purmerend

Aan de Rumbastraat 6 wonen mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig met passende begeleiding. Samen werk je aan doelen om je zo goed mogelijk te ontwikkelen.