Activiteitencentrum 'ac een stapje verder' biedt een breed scala aan mogelijkheden en is speciaal bedoeld om de talenten en interesses van jongeren met een licht verstandelijke beperking te stimuleren.

Dit unieke multimediacentrum heeft een eigen muziekstudio waar je digitale muziek kunt produceren en met behulp van allerlei instrumenten je eigen songs en tracks kunt creëren. Je leert hoe je moet opnemen en bewerken en hoe je jouw muzikale product kunt aanbieden in digitale winkels. Altijd al DJ willen worden of je vaardigheden willen verbeteren? Ook dat leer je in de beschermde omgeving van de muziekstudio. Kortom, hier word je uitgedaagd om jouw muzikale talenten te ontdekken.

In 'ac een stapje verder' vind je ook een kledingverhuurwinkel waar klanten thema- en feestkleding kunnen huren. Een mooie manier om jouw winkel- en verkoopskills te ontwikkelen. En natuurlijk superleuk om 'verkleed' allerlei typetjes na te spelen. In de bijbehorende fotostudio staan een green- en een blackbox waar je superleuke fotoshoots en vlogs kan maken. Zo ontwikkel jij op een leuke manier steeds meer zelfvertrouwen en zelfexpressie! 

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning; de huiskamer is comfortabel ingericht met een Smart-TV, een Playstation 5, een Nintendo Switch en toegang tot alle bekende filmkanalen. Hier kun jij even lekker chillen.

Bij 'ac een stapje verder' doe jij mee in de digitale wereld en heb jij de mogelijkheid om te leren en te groeien in het zelfredzaam en zelfstandig zijn en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid.