Op de boerderij is altijd wel iets te doen of te beleven. Het is een fijne en gezellige plek met alpaca's, geitjes, kippen, varkens en konijnen. 

We werken veel buiten en verzorgen de dieren. Ook onderhouden we de speeltuin aan de overkant en halen we papier en karton op. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Daarnaast bieden we ook belevingsgerichte activiteiten. Zo kun je dieren aaien of naar de dieren kijken. 

Soort dagbesteding

  • Sociaal activeringsgerichte dagbesteding.
  • Belevingsgerichte dagbesteding. 

Voor wie? 

  • Cliënten met een matig verstandelijke beperking (MVB)
  • Cliënten met een ernstig meervoudige verstandelijke beperking (EMVB)
  • Oudere cliënten  

Wat bieden we? 

Onze professionele begeleiders zorgen voor eenvoudige en routinematige werkzaamheden die aansluiten bij de doelen en talenten van cliënten. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen en in stand houden van vaardigheden. Buitenactiviteiten staan hierbij centraal. We helpen cliënten zo zelfstandig mogelijk hun werkzaamheden uit te voeren. ook belevingsgerichte activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Praktische informatie

Dagen: maandag t/m vrijdag
Tijden: 9.00 - 16.00 uur

 

Ga naar

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.