ODC Wegwijzer, locatie Heideweg is een locatie waar dagactiviteiten worden aangeboden aan kinderen en jongeren. Het aanbod van dagbesteding bestaat uit het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten op maat, afgewisseld met activiteiten gericht op ontspanning, beleving en beweging. 

Er zijn twee lokalen beschikbaar waarvan één lokaal is ingericht als rust- en snoezelruimte. In de omheinde tuin is een speeltoestel, een zitje en een jeu de boules baan aanwezig. ODC Wegwijzer, locatie Heideweg is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 16.00 uur waarbij er twee cliëntactiviteitenbegeleiders op de groep aanwezig zijn. Bijzonder is dat het ODC ook in vakantieperiodes geopend is.

Mooie balans tussen inspanning en ontspanning
Gedurende de dag worden er diverse vormen van activiteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan koken, spelen, knutselen, spelletjes doen, snoezelen etcetera. Het stimuleren van zelfstandigheid en zelfredzaamheid is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Samen met ouders/verzorgers van het kind wordt bepaald welke ondersteuning wenselijk is. ODC Wegwijzer, locatie Heideweg biedt ook een aantal activiteiten buiten de deur aan. Zo zijn er afspraken gemaakt met het zwembad en wordt er gebruik gemaakt van de sportzalen van sporthal De Opperdam.

 

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.