De Speel-o-theek is gevestigd in AC Parel en met ingang van 7 september elke week op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur geopend. In de Speel-o-theek Plus kun je speelgoed kiezen, uitproberen en lenen voor een bepaalde periode. De 'Plus' staat voor spelmateriaal dat speciaal aangepast is voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Speel-o-theek is voor iedereen die cliënt van Prinsenstichting is. De Speel-o-theek is gratis.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang. Bekijk hier de opvangvormen.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.