De Speel-o-theek is gevestigd in AC Parel en elke week op woensdag van 10.00 - 17.00 uur geopend. In de Speel-o-theek Plus kun je speelgoed kiezen, uitproberen en lenen voor een bepaalde periode.  De 'Plus' staat voor spelmateriaal dat speciaal aangepast is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je kunt bij ons lenen als je cliënt bent van Prinsenstichting, maar ook wanneer je bij een andere organisatie of thuis woont of helemaal zelfstandig bent en een verstandelijke beperking hebt. Een indicatie is niet nodig.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang. Bekijk hier de opvangvormen.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.