Nederland telt meer dan een miljoen mensen met een licht verstandelijke beperking. Ook zij willen aan de slag met hun talenten en hun dromen realiseren. Vooroordelen en negatieve beeldvorming in de maatschappij staan hun bijdrage aan de samenleving vaak in de weg. Hoe kunnen wij dit tij keren; wat moet er gebeuren om hen volwaardig mee te laten doen?

In samenwerking met Zideris, Prinsenstichting en De Opbouw is door Turning Point en Studio Noodzaak de documentaire ‘Met Lef en Liefde’ gemaakt waarin we een aantal mensen met een licht verstandelijke beperking volgen. We brengen de uitdagingen in beeld die zij hebben in het dagelijks leven.

Hieronder de officiële vooraankondiging van de première van 'Met Lef en Liefde' en de talkshow 'LVB doet mee'!' op dinsdag 29 september.

Deze zijn na aanmelding via communicatie@prinsenstichting.nl bij te wonen via livestream.

Naast de premièredatum zijn er vertoningen via livestream op:

• maandag 5 oktober van 13.30 - 16.00 uur
  • dinsdag 13 oktober van 14.30 - 17.00 uur