Blijf via het nieuwsoverzicht gemakkelijk op de hoogte van de actualiteiten van Prinsenstichting.

9 mei 2022
Klinker 1 2022 is uit

De nieuwe Klinker valt één dezer dagen op de mat bij collega’s en verwanten. Deze editie heeft als thema ‘Cliënten maken het verschil’. En dat lees je terug in mooie artikelen zoals bijvoorbeeld:

Lees meer
4 mei 2022
Theatergroep Flexibel speelt 'Feest! in huize Klivia'

Theatergroep Flexibel speelt op 23 mei om 19.30 uur de benefietvoorstelling 'Feest! in huize Klivia' in theater De Purmaryn;

Lees meer
3 mei 2022
Opening rolstoelproof speeltuin Kwadijkerpark

Op 31 mei om 12.30 uur wordt de nieuwe rolstoelproof speeltuin in Kwadijkerpark officieel geopend. De opening vindt plaats tijdens een gezellige spelletjesdag voor cliënten. Ook de naam van de speeltuin wordt dan onthuld. De speeltuin is gebouwd op het grasveld voor eetcafé de Prins aan Kwadijkerpark 66.

Lees meer
20 april 2022
Gezellige voorjaarsmarkt op 13 mei

Wanneer: 13 mei
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Waar: Kwadijkerpark 70 (nieuwe locatie De Groene
Hoek)

Lees meer
11 april 2022
Informatie Coronavirus

Op onze website leest u de preventieve maatregelen die wij nemen om de risico’s van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Lees meer
4 april 2022
Goede beoordeling BSO+ Eigenwijzer

In maart 2022 heeft middels een enquête een oudertevredenheidsonderzoek plaatsgevonden. Hierin zijn ouders gevraagd naar hun mening, ervaringen en bevinden over de BSO+ Eigenwijzer.

Lees meer
14 maart 2022
Digitaal verwijzen via ZorgDomein

Sinds vandaag is Prinsenstichting aangesloten op Zorgdomein.

Lees meer
24 februari 2022
Speeltuin Kwadijkerpark in aanbouw

Stichting tot Steun Prinsenstichting heeft maar liefst een bedrag van € 34.000 beschikbaar gesteld voor een nieuwe (rolstoelproof) speeltuin in Kwadijkerpark. De speeltuin wordt gebouwd op het grasveld voor eetcafé de Prins.

Lees meer
15 februari 2022
Publicatie over besluitvorming rondom levenseinde bij kinderen

Ilse Zaal-Schuller, een van onze artsen verstandelijk gehandicapten, heeft een artikel gepubliceerd in Acta Paediatrica (tijdschrift voor wetenschappelijke publicaties op het gebied van kindergeneeskunde).

In het artikel gaat Ilse in op een groot opgezette kwalitatieve studie naar besluitvorming rondom het levenseinde bij kinderen. Door het samenvoegen van de 3 databestanden van verschillende studies, ontstond een unieke dataset die inzicht gaf in besluitvorming rondom het levenseinde bij kinderen: van baby’s, tot kinderen op de IC en kinderen met ernstige beperkingen.

Lees meer
2 februari 2022
Zin en tijd? Onze Steunpunten zijn op zoek naar kookvrijwilligers en gastheren/vrouwen

Zowel Steunpunt Rudolf Garrelsstraat als Steunpunt Weidevenne is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te koken voor meerdere personen.

Lees meer