Blijf via het nieuwsoverzicht gemakkelijk op de hoogte van de actualiteiten van Prinsenstichting.

12 januari 2023
Houtverkoop bij De Groene Hoek

Ben je op zoek naar haardhout, schors of aanmaakhout? Dan kun je van ma t/m vr tussen 13.00 - 15.30 uur terecht bij onze locatie De Groene Hoek, Kwadijkerpark 70/72 in Purmerend.

Lees meer
3 januari 2023
Locaties aan Westerkoogweg in modern jasje

Onze locaties aan de Westerkoogweg in Koog aan de Zaan worden gerenoveerd. De renovatie stelt ons in staat nog beter in te spelen op de (zorg)behoefte van cliënten.

Lees meer
20 december 2022
Grand Café Heel Europa wordt Brownies&downieS-vestiging van Prinsenstichting

Vanaf 1 maart 2023 verhuist de Brownies&downieS-vestiging van Prinsenstichting aan de Koemarkt in Purmerend naar Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven (ook Purmerend). Het grand café wordt een Brownies&downieS-restaurant. Tot 1 februari 2023 ben je nog van harte welkom op beide horeca-locaties.

Lees meer
8 december 2022
Prinsenstichting in het Purmerends Nieuwsblad - editie december

Prinsenstichting heeft vier keer per jaar een pagina in het Purmerends Nieuwsblad.

Lees meer
16 november 2022
Kerstmarkt bij De Groene Hoek

Op 9 december van 10.00 - 20.00 uur is er een gezellige kerstmarkt bij De Groene Hoek (Kwadijkerpark 66- 72, Purmerend).

Lees meer
10 november 2022
LET OP; TIJDELIJK GEEN HOUTVERKOOP BIJ DE GROENE HOEK

De vraag naar haardhout is de laatste maanden enorm toegenomen.

Lees meer
10 november 2022
Woon-werk verkeer in de winter

Het is half november en de kans is groot dat we rekening moeten houden met winterse omstandigheden. Sneeuw, ijzel, hevige regen en storm hebben invloed op de doorstroming van het verkeer. Dit houdt in dat er ten aanzien van het woon- werkverkeer situaties kunnen ontstaan waardoor Connexxion niet de strakke vervoerstijden kan aanhouden die ze nu hanteren.

Lees meer
1 november 2022
Prinsenstichting draagt zorgboerderij in Aartswoud over aan PluZorg

Met ingang van 1 november draagt Prinsenstichting de zorgboerderij in Aartswoud over aan zorgorganisatie PluZorg. Ineke Huibregtsen, directeur Prinsenstichting, gaf als symbool van de overname een grote sleutel aan Jan Steven van Dijk, bestuurder van PluZorg.

Lees meer
18 oktober 2022
Film Waarom lukt het afbouwen van antipsychotica vaak niet?

‘Teleurgesteld maar trots’. Dat was de ervaring van Jeremy die meedeed aan het onderzoek over de afbouw van antipsychotica van de Academische Werkplaats GOUD. Ook enkele cliënten van Prinsenstichting namen deel aan deze studie. De film laat het verhaal van Jeremy en dat van twee andere deelnemers zien en hoe complex het soms kan zijn om af te bouwen. Voor deze studie is er trouwens goed nieuws! De laatste deelnemer is klaar met de metingen. We hopen met de data een antwoord te vinden op de vraag: ‘Waarom lukt het vaak niet om antipsychotica af te bouwen bij mensen met een verstandelijke beperking en probleemgedrag?’

Lees meer
10 oktober 2022
Samen aan de slag tegen energieverspilling

Tijdens de energiecampagneweek ‘Duurzame Zorg. Daar wordt toch iedereen beter van?’ (10 t/m 14 oktober 2022) voeren we met meer dan 175 zorginstellingen, een medewerkerscampagne tegen energieverspilling.
Daarom hangt de campagnevlag deze week ook bij ons!

Lees meer