Blijf via het nieuwsoverzicht gemakkelijk op de hoogte van de actualiteiten van Prinsenstichting.

16 april 2024
Bureau Client Ondersteuning tijdelijk slecht bereikbaar

Bureau Client Ondersteuning ondervindt momenteel enkele problemen met de telefonische bereikbaarheid. 

Lees meer
10 april 2024
Voorjaarsmarkt op 2 mei

Ben jij ook zo toe aan een frisse start voor jouw tuin? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan o.a. perkplanten, vogelhuisjes en insectenhotels die jouw tuin laten stralen.

Lees meer
8 april 2024
Cliënten en collega's super blij met woonhulp Amy

In 2018 zijn vier cliënten gestart met de opleiding tot woonhulp en hebben deze succesvol afgerond. Een woonhulp helpt de begeleiding met onder andere huishoudelijke taken en doet diverse activiteiten met cliënten. Jobcoach Ingrid de Jong ging in gesprek met Amy Nguyen, werkzaam als woonhulp op Kwadijkerpark 56 en Kevin Buiter, cliëntbegeleider op Kwadijkerpark 56.

Lees meer
27 maart 2024
Aanbieding! 5 halen = 4 betalen

Ben je op zoek naar haardhout, schors of aanmaakhout? Dan kun je van ma t/m vr tussen 13.00 - 15.30 uur terecht bij De Groene Hoek, Kwadijkerpark 70/72 in Purmerend.

Lees meer
25 maart 2024
Brand locatie Schar 1 onder controle

Op maandag 25 maart is om 13.45 uur brand gemeld op Schar 1 in Schagen waarbij sprake was van veel rookontwikkeling. Hulpdiensten zijn ter plaatse gegaan. Er stond een rieten mand in de brand, De brand was snel onder controle.

Lees meer
15 maart 2024
Prinsenstichting wijzigt dagbesteding op locatie ‘Heel Europa’ en stopt met Brownies&downieS

Eind juni stopt Prinsenstichting als franchisenemer met het concept Brownies&downieS op de begane grond van het gebouw ‘Heel Europa’ in Purmerend. Wij vinden het erg jammer dat we genoodzaakt zijn om met deze dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking te moeten stoppen. Wij betreuren de onrust die dit besluit heeft veroorzaakt onder met name cliënten, ouders/verwanten en medewerkers.

Lees meer
13 maart 2024
Samen kun je stappen zetten

Yvonne Bond- Runderkamp is moeder van zoon Tom. Tom heeft een verstandelijke beperking en volgt dagbesteding op locatie Rudolf Garrelsstraat. Naast moeder van Tom is Yvonne ook cliëntbegeleider bij het ODC, locatie Johan Wagenaarstraat. Ze heeft als het ware twee petten op; één als moeder van Tom en één als professional. Maar Yvonne kan dat als geen ander scheiden. Lees hier een mooi artikel over Yvonne die haar eigen ervaringen inzet op het ODC.

Lees meer
4 maart 2024
Ministerie van VWS geïnteresseerd in Flexwonen

Flexwonen bij Prinsenstichting is een combinatie van logeren en deeltijdverblijf voor cliënten van 18 jaar en ouder.
Om Flexwonen mogelijk te maken zijn er tiny houses geplaatst in de tuinen van een aantal woningen. Daarnaast worden er ook logeerkamers in de woningen aangeboden.
Lees meer
8 februari 2024
Valentijnsdag - Van huisgenoten naar buren naar geliefden

Sidney (33 jaar) en Michaëlla (27 jaar) zijn als zeven jaar een setje. En nog altijd even dol op elkaar!

Lees meer
8 februari 2024
Valentijnsdag - Hij is de liefste!

Amy (28 jaar) ging in 2018 mee met Michaëlla naar de hardloopclub en kwam in contact met Lorenzo (31 jaar). Er sloeg een klein vonkje over maar beiden hadden nog een relatie. Helaas kreeg Amy een blessure en stopte ze met hardlopen waardoor ze elkaar uit het oog verloren.

Lees meer