Blijf via het nieuwsoverzicht gemakkelijk op de hoogte van de actualiteiten van Prinsenstichting.

27 juni 2024
Brownies&downieS Purmerend is vanaf dit weekend gesloten

Prinsenstichting is als franchisenemer gestopt met het concept Brownies&downieS. Wij vinden het erg jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Vanaf dit weekend is Brownies&downieS aan de Genuahaven 48 in Purmerend gesloten.

Lees meer
11 juni 2024
Prinsenstichting doet mee aan Prokkelweek

Deze week, 10 t/m 15 juni, is de landelijke Prokkelweek van Stichting Prokkel; een week waarin aandacht gevraagd wordt voor integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking. Door samen iets te doen, leer je elkaar beter kennen. Een week die vaak een startpunt vormt voor verandering, voor mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees meer
15 mei 2024
Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan

“Sinds september 2023 werk ik bij Chill Out+ en de BSO+. Elke maandag bij de BSO+ en elke donderdag de ene week bij de Chill Out+ en de andere week bij de BSO+. Romanja Mast, 29 jaar, is ervaringsdeskundige bij Prinsenstichting. Voorheen werkte ze bij Dienstverlening en zat ze in de Medezeggenschapsraad. “Ik heb veel geleerd maar vond het allemaal niet zo leuk meer”, vertelt ze. “Ik wilde eens wat anders doen.”

Lees meer
15 mei 2024
Europese Verkiezingen; stemmen in Eetcafé De Prins in Kwadijkerpark

Op donderdag 6 juni worden de Europese Verkiezingen gehouden. Bureau Verkiezingen van de gemeente Purmerend heeft in samenwerking met Prinsenstichting, net als vorig jaar, gezorgd voor een stembureau in Eetcafé De Prins, Kwadijkerpark 66.

Lees meer
7 mei 2024
Trots op samenwerking met Stichting Prokkel

Een prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand mét een verstandelijke beperking en iemand zonder verstandelijke beperking. Samen iets doen en elkaar zo beter leren kennen, dat is waar ‘prokkelen’ om draait.

Lees meer
2 mei 2024
Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april jl. vond een ernstig geweldsincident plaats binnen de geestelijke gezondheidszorg. Daarbij kwam zorgmedewerker Melanie, van Mondriaan uit Heerlen, om het leven. Ook vanuit De Opbouw, waar Prinsenstichting onder valt, gaan onze gedachten uit naar haar, haar naasten, haar collega's en iedereen te maken krijgt met geweld op het werk. 

Lees meer
16 april 2024
Bureau Client Ondersteuning tijdelijk slecht bereikbaar

Bureau Client Ondersteuning ondervindt momenteel enkele problemen met de telefonische bereikbaarheid. 

Lees meer
10 april 2024
Voorjaarsmarkt op 2 mei

Ben jij ook zo toe aan een frisse start voor jouw tuin? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan o.a. perkplanten, vogelhuisjes en insectenhotels die jouw tuin laten stralen.

Lees meer
8 april 2024
Cliënten en collega's super blij met woonhulp Amy

In 2018 zijn vier cliënten gestart met de opleiding tot woonhulp en hebben deze succesvol afgerond. Een woonhulp helpt de begeleiding met onder andere huishoudelijke taken en doet diverse activiteiten met cliënten. Jobcoach Ingrid de Jong ging in gesprek met Amy Nguyen, werkzaam als woonhulp op Kwadijkerpark 56 en Kevin Buiter, cliëntbegeleider op Kwadijkerpark 56.

Lees meer
27 maart 2024
Aanbieding! 5 halen = 4 betalen

Ben je op zoek naar haardhout, schors of aanmaakhout? Dan kun je van ma t/m vr tussen 13.00 - 15.30 uur terecht bij De Groene Hoek, Kwadijkerpark 70/72 in Purmerend.

Lees meer