AC Westerkoogweg biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar en ouder. We kijken naar wat iemand wil en kan! 

Naast arbeidsmatige werkzaamheden is het ook mogelijk om buitenshuis te werken. We noemen dit participerende dagbesteding. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij Connexxion, een lagere school of een zorgboerderij. En ben je toe aan nog een stapje verder? Bij AC Westerkoogweg kun je ook diverse leerwerktrajecten volgen met als doel naar een betaalde baan door te stromen.

AC Westerkoogweg biedt ook stageplaatsen aan leerlingen van de ZMLK-school. Op deze manier kunnen leerlingen kennis maken met deze dagbestedingslocatie als mogelijke toekomstige werkplek of als doorstroom naar een baan via een jobcoachtraject.

 

Ga naar

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.