Seevancksweg 94C is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus en diverse leeftijden.
Locatie Seevancksweg biedt naast wonen ook dagbeleving, dagbesteding en werken buiten de deur. Samen kijken we naar wat mogelijk is en wat kán. Zodat de cliënt kan leven zoals hij of zij dat wil.

We streven er naar deze dagbesteding, dagbeleving of werkplekken, zoveel mogelijk in de maatschappij of voor de maatschappij te laten plaatsvinden. Dit kan in groepsverband of zelfstandig.

We voeren o.a. werkzaamheden uit in de MFA van de naastgelegen basisschool, snackbar Cafe Seevanck, Plus Supermarkt, Bierderij Waterland, onderhouden ons eigen moestuinen en verzorgen onze kippen en geiten. Tevens bieden wij terras voor het Rustpunt en hebben wij aan de weg een klein verkoopstalletje. Hierin verkopen we vol trots leuke geschenken, oogst uit de moestuin en gerechten zoals soep, jam, ovenschotels, koekjes en diverse taarten.

Ga naar

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.