Kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking of zwakbegaafdheid met uiteenlopende (psychiatrische) problemen kunnen voor onderzoek, behandeling en training bij het behandelcentrum Zodiak terecht.

Zodiak werkt interdisciplinair. Dit betekent dat bij iedere hulpvraag deskundigen betrokken zijn van verschillende disciplines. Ze hebben uitgebreide kennis en ervaring in hun discipline. Samen hebben zij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.

 

Ga naar

Zodiak Behandeling Psychologisch Gedragstherapie

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij het medisch diagnostisch behandelcentrum Zodiak terecht voor onderzoek en behandeling.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar (0299) 459 334 of gebruik het contactformulier.