Opgroeien en wonen, zoals jij dat wilt, of kunt. Soms kan dat in je eigen huis, met ondersteuning daar waar jij dat nodig hebt. In andere gevallen kan dat binnen één van onze woningen. Prinsenstichting is gespecialiseerd in de zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen.

Wil je zelfstandig wonen, maar wil je daarbij wel kunnen terugvallen op ondersteuning? Dat begrijpen wij. En Prinsenstichting kan jou deze begeleiding bieden!

Een kind met een verstandelijke beperking vraagt soms extra inspanning om bij de eigen familie op te groeien. Prinsenstichting kan ondersteuning bieden, bijvoorbeeld met Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling (IOG). Ook Thuisondersteuning is een mogelijkheid.

Als thuis wonen bij je ouders niet meer gaat, zijn er verschillende woningen voor kinderen en jongeren.

Wil je zelfstandig wonen, maar kunnen terugvallen op ondersteuning? Bij Zelfstandig Wonen kan dit!

Wonen met begeleiding biedt jou een passende combinatie van activiteit, rust en privacy.

Wonen met begeleiding en verzorging biedt jou een passende combinatie van activiteit, rust en privacy.

Je eigen leven leiden en toch kunnen rekenen op deskundige begeleiding. Dat is ‘Wonen met intensieve begeleiding’.

Flex-wonen is deeltijdverblijf op maat. Hierdoor kun je zo lang mogelijk thuis wonen in je vertrouwde omgeving met je eigen familie om je heen.

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Brainspotting is een therapievorm die zich met name richt op de verwerking van trauma en andere blokkades.

Cognitieve gedragstherapie (CGT) gaat uit van het principe dat ‘denken, voelen en doen’ met elkaar verbonden zijn en dat wanneer één van deze aspecten verandert, de andere twee aspecten automatisch ook veranderen.

Competitive Memory Training (COMET) is een cognitief-gedragstherapeutische methode gericht op het werken aan je zelfbeeld.

Veelgestelde vragen

Bel onze zorgconsulent van Bureau Cliëntondersteuning via 088 513 23 60 (Wonen, Logeren en Deeltijdverblijf) of 088 513 23 61 (Dagbesteding en overige diensten) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Of gebruik het online aanmeldformulier om direct aan te melden.

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning weten precies of dit voor jouw situatie de beste oplossing is. Bel gerust naar 088 513 23 61  of gebruik het contactformulier.