Ben je creatief? Of wil je meer leren over het winkelbedrijf in al haar facetten? Dan kun je aan de slag bij Fred’s Kadoshop & kunstatelier in het centrum van Purmerend.

Bij Fred's Kadoshop volg je als verkoper een winkelopleiding op maat. Zo leer je van alles over etaleren en stylen maar ook hoe je communiceert met klanten en collega's. Ook wordt geleerd hoe je omgaat met geld en hoe een kassa en pinautomaat werken. Daarnaast leer je van alles over het inkopen van producten.

Bij Fred's Kunstatelier ontwikkel je jouw eigen talent en stijl door middel van een kunstopleiding op maat. Als kunstenaar doe je ook mee aan exposities. Naast vrij werk, werk je ook in opdracht.

Ga naar

Het hebben van werk of het volgen van dagbesteding geeft betekenis aan je dagelijkse leven.

Veelgestelde vragen

Prinsenstichting kent meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opvang voor kinderen. Bekijk hier de opvangvormen. Ook is deeltijdverblijf mogelijk via Flexwonen

Onze zorgconsulenten van Bureau Cliëntondersteuning kijken graag samen met jou welke ondersteuning thuis mogelijk is. Bel gerust naar 088 513 23 61 of gebruik het contactformulier.