Ontdek de superheld in jezelf! No Limits nodigt je uit om het beste uit jezelf te halen en de superheld in jezelf te ontdekken.

Via een leerwerktraject bij No Limits krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit: Horeca, Woonhulp, Logistiek, Groen en Schoonmaak. Vooral Horeca en Woonhulp zijn bijzonder in de regio. Daarvoor moet je gewoon bij No Limits zijn! Een leuke en enthousiaste groep van begeleiders en jobcoaches helpt je tijdens het leren en werken.

Iedereen kan meedoen

No Limits is het opleidingscentrum in de regio Zaanstreek/Waterland voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We helpen mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking en/of mensen met een lichte psychiatrische beperking, op weg om zich te ontwikkelen. No Limits is onderdeel van Prinsenstichting en zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. We kijken naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je dit zo goed mogelijk kunt inzetten. Hierdoor leer je nieuwe dingen en kun je doorgroeien naar (betaald) werk.

Voor deelnemers

In deze folder lees je meer over de mogelijkheden als deelnemer bij No Limits.

Voor bedrijven

In deze folder lees je de mogelijkheden voor u als ondernemer om aan de slag te gaan met deelnemers van No Limits.