Naar overzicht

Ook mensen met een beperking moeten gebruik kunnen maken van de digitale wereld. De week van de Toegankelijkheid heeft dit jaar als thema ‘digitale toegankelijkheid’. Daarom mag jij op 6 oktober gratis gamen bij H20 Esports Campus.

Wanneer?
Dinsdag 6 oktober 2020 

Tijd?
Twee uur:
Tijdvak 1: 14.00 – 16.00 uur
Tijdvak 2: 16.00 – 18.00 uur
Tijdvak 3: 18.00 – 20.00 uur 

Waar?
Gamehal H20, Spinnekop 2-3 in Purmerend (naast de PSG school Nelson Mandela en naast de atletiekbaan)

Programma; wat ga je doen?

  • Virtual Reality - Duik in een nieuwe wereld met een VR set. Loop rond in een landhuis hoog in de bergen, sla blokjes kapot op de maat via het spel Beat Saber of neem het tegen elkaar op met virtueel lasergamen! 

  • Esports Wall - Interactief sporten met allerlei verschillende mini games op een eigen veld. Probeer de highscore te halen of versla je tegenstander met spellen zoals voetbal, darten, space invaders en veel meer!

  • F1 Sim Racing - Zet je schrap voor je eerste Formule 1 avontuur in één van de tien racing set ups. Race met elkaar op een professioneel circuit, pak pole position en wees sneller dan de rest!

  • Playstation - Toegankelijke spellen zoals Rocket League en een vechtgame zoals Street Fighter is hier speelbaar. Pak de controller en neem het op tegen je buurman/buurvrouw!

  • Rabo Esports Stadium - Muziek via ons spiksplinternieuwe geluidssysteem van Bose en eventuele videoweergave op 30m2 aan LED schermen. Op de stage kan een duel worden uitgevoerd in virtual Reality!

Inschrijven en promofilmpje kijken
Je kunt je via dit aanmeldformulier inschrijven. Je ziet dan ook meteen het promofilmpje.

Meer informatie
Wil je meer nog weten over het programma op 6 oktober? Bel dan naar 085 1304 921. 
Naar overzicht