Naar overzicht

Van 8 tot 20 februari verhuizen ruim 130 cliënten vanuit de oude paviljoens in Kwadijkerpark naar hun nieuwe woningen in hetzelfde park. Naast de 3 woongebouwen, kunnen ook ruim 50 cliënten dagbesteding volgen in vier nieuwe onderkomens. We laten je graag een kijkje nemen in onze nieuwbouw in Kwadijkerpark. Via deze video’s nemen collega’s Ineke, Gerard, Miranda en Jordy je mee op een digitale rondleiding door de nieuwe woningen en dagbestedingslocaties van onze cliënten. Cliënten John en Jorrit onthullen de gebouwen. Ga je mee?

In deze introductievideo geven rondleiders van Prinsenstichting je een korte impressie van de nieuwbouw.

Kwadijkerpark 50 tot en met 66

In deze video geven Gerard Cialdella (regiomanager) en Ineke Huibregtsen (directeur) je een rondleiding door de nieuwe woningen van Kwadijkerpark 50 t/m 66. Hier vinden mensen met een ernstige meervoudige beperking een nieuw thuis.

Klik hier voor de rondleiding.

Kwadijkerpark 100 tot en met 112

In deze video geeft Miranda Kaandorp (regiomanager) je een rondleiding door de nieuwe woningen van Kwadijkerpark 100 t/m 112. Hier vinden mensen met een verstandelijke beperking met verschillende achtergronden een nieuw thuis: met autisme, met hechtingsproblemen en met een psychiatrisch beeld.  

Klik hier voor de rondleiding.

Kwadijkerpark 101 tot en met 109

In deze video geeft Willem van der Linden (projectleider Bouw) je een rondleiding door de nieuwe woningen van Kwadijkerpark 101 t/m 109. Hier vinden mensen met een verstandelijke beperking met verschillende achtergronden een nieuw thuis.

Klik hier voor de rondleiding.

Dagbesteding in nieuwbouw Kwadijkerpark

In deze video geven Jordy den Boer (bedrijfsleider horeca), Gerard Cialdella (regiomanager) en Miranda Kaandorp (regiomanager) je een rondleiding door de nieuwe ruimtes van de dagbestedingslocaties in Kwadijkerpark. Buurtbewoners kunnen ook gebruik maken van  voorzieningen zoals het eetcafé, de speeltuin, boerderij, moestuin en houtkloverij.

Klik hier voor de rondleiding.

Naar overzicht